Başkan Palancıoğlu muhtarları iftarda ağırladı

 Başkan Palancıoğlu muhtarları iftarda ağırladı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan ile birlikte ilçe genelinde görev yapan mahalle muhtarlarını iftar yemeğinde ağırladı.

Mahalle muhtarları ile iftar sofrasında Ramazan'ın bereketini birlikte yaşadıklarına vurgu yapan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Başkan Dr. Palancıoğlu "İlçede yapacağımız çalışmaları muhtarlarla istişare ve koordinasyon içerisinde gerçekleştiriyoruz. Bu çerçevede Ramazan'ın güzelliğini de birlikte yaşıyoruz. Melikgazi Kaymakamımız Sayın Bülent Karacan ile düzenlediğimiz iftarda mahalle muhtarlarımızla bir araya geldik. Sayın Kaymakamımızla da göreve geldiği andan itibaren mesai birlikteliğiyle çalışmalarımızı yürüterek vatandaşlarımıza uyum içinde hizmet ediyoruz. STK’lar, muhtarlarımız, esnaf ve meslek odalarımızdan gelen her türden öneri ve talebi inceliyor, ilçemiz ve vatandaşlarımızın yararı için uygulanabilecek olanları değerlendiriyoruz. Talepleri de imkânlarımız ölçüsünde gerçekleştiriyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Bu tarz programlarımız muhtarlarla dayanışmayı güçlendirdiğinin altını çizen Başkan Palancıoğlu sözlerini şöyle noktaladı  “Bu vesileyle bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Mahallelerimize hizmet noktasında vatandaşlarımızın birinci muhatabı olan muhtarlarımıza da önemli görevler düşüyor. Katkı ve katılımları için ayrıca davetimize bizleri kırmayarak gelen muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Hayırlısıyla Rabbim Ramazan ayını tamamlayıp Ramazan Bayramı'nı ailelerimizle ve sevdiklerimizle birlikte yaşamayı nasip eylesin. Ramazan ayının bereketli olmasını diliyorum" 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu