Bayan Çolakbayraktar yeni anneleri ziyaret etti

  Bayan Çolakbayraktar yeni anneleri ziyaret etti

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın eşi Fatma Çolakbayrakdar, Kocasinan’da yeni doğum yapan anneleri ziyaret ederek, mutluluklarını paylaştı. 

Turgut Reis, Zümrüt ve Yakut Mahallesi’nde ikamet eden Teker, Uzkülekçi ve  Mutlu ailelerini ziyaret eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın eşi Fatma Çolakbayrakdar, yeni nefeslere ‘Hayırlı Olsun’ temennisinde bulunup, ailelerin sevinçlerine ortak oldu. 

Kocasinan ailesine yeni katılan bebekleri kucağına alıp, seven Fatma Çolakbayrakdar, ailelere Başkan Çolakbayrakdar’ın selamlarını iletti. Bebeklerin anneleriyle bebek bakmanın zorlukları ve keyfi üzerine hoş sohbetler gerçekleştiren Fatma Çolakbayrakdar, yeni nefeslerin kardeşlerine ise çeşitli hediyeler verdi.                                                                       

Kocasinan İlçesi’nde hizmetin doğar-doğmaz başladığına dikkat çeken Fatma Çolakbayrakdar şunları kaydetti “Öncelikle Allah, analı babalı büyütsün. Rabbim bahtlarını açık etsin, uzun ömürler versin. Kocasinanlıları biz, ‘Aile’miz olarak görüyoruz. Bu kapsamda ilçemizde yaşayan hemşehrilerimizin her zaman yanlarında oluyoruz. Özellikle ilçemizde doğan her bebeği fırsat buldukça eşimle birlikte ‘Hoş Geldin Bebek’ diyerek karşılıyoruz. Eşim Ahmet Bey’in yoğun temposundan dolayı yetişemediği yerlere ben yetişmeye gayret ediyorum. Ailelerimizin sevinçlerine ortak olup, mutluluklarına mutluluk katmaya çalışıyoruz. Ziyaretlerde aldığımız geri dönüşler ise en büyük mutluluğumuz. Annelerimizin gözlerinde gördüğümüz mutluluğu tarif etmenin imkanı yok. Diliyorum ki bu yeni nefesler, Kocasinan’a, şehrimize ve ülkemize uğur, bereket ve güzellikler getirsin”                         

Ziyaret ettiği ailelere Kocasinan Belediyesi tarafından hazırlanan “Hoş Geldin Bebek Seti” hediye eden Fatma Çolakbayrakdar, Kocasinan Akademi’de eğitim alan gönüllü kursiyerlerin örmüş olduğu bebek yeleklerinden armağan etmeyi de ihmal etmedi.               

Aileler ise Fatma Çolakbayrakdar’ın ziyaretten dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a şükranlarını sundular.             

Öte yandan Kocasinan Belediyesi, 2015 yılında hayata geçirdiği ‘Hoş geldin bebek’ hizmetiyle bu güne kadar 27 bin 462 ailenin yüreğine dokundu. Kocasinan Belediyesi’nden “Hoş Geldin Bebek Paketi” almak isteyen ilçe sakinlerinin, yeni doğan bebeklerinin nüfus cüzdanları ve aile toplum kağıdı ile birlikte Kocasinan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne müracaat etmelerinin yeterli olacağı belirtildi.                                                                                     

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”