Bayramın gözdesi Zincidere 100. yıl mesire alanı oldu

 Bayramın gözdesi Zincidere 100. yıl mesire alanı oldu

Talas Belediyesinin kısa süre önce hizmete sunduğu Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı Kurban Bayramı’nda vatandaşların gözde mekanı oldu. Aileler mangallıklarını ücretsiz pişirme alanında pişirirken, gölet manzarası ve su fıskiyesi altında eğlenen çocuklar gönüllerince bir bayram yaşadı.

Açıldığı günden bu yana hafta içi ve hafta sonlarının vazgeçilmez uğrak noktası haline gelen Zincidere 100. Yıl Mesire Alanı, Kurban Bayramı’nda da ilk tercih edilen alan oldu. Göleti, gölet kafesi, su fıskiyesi ile eşsiz manzarasıyla göz dolduran mesire alanına sabahın erken saatlerinden itibaren vatandaşlar akın etti. Ailesiyle alana gelenler hem bayramın yorgunluğunu attı hem enerji depoladı.

Uzun kuyrukların oluştuğu girişte özel mini araçlarla alınan vatandaşlar istedikleri noktaya ulaştırılırken şehrin dört bir yanından mesire alanına gelen ilimiz sakinleri mennuniyetlerini dile getirip, şükranlarını sundular.               

Mesire alanına torunlarıyla birlikte gelen Reyhan Varlı, “Çok sevdik. Zaten gelip görenlerin tavsiyesiyle gelmiştik. Çok hoşumuza gitti. Çok güzel yapmışlar. Talas Belediyesi’ne teşekkür ediyorum.” dedi.

Doğalgazlı ocaklarda ücretsiz olarak etlerini pişiren Ramazan Özer ise, “Çok güzel bir alan olmuş. İlk defa buraya geldik. Çok memnun olduk” derken, bir diğer vatandaş Vedat Süslü de, “Kayseri’de ilk sanırım. Hiçbir yerde bu hizmet yok. Çok güzel bir yer. Yemek pişirme alanı bizi rahatlattı. Belediyeye teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Bekir İpek isimli vatandaş ise sunulan hizmetlerden memnun kaldıklarını vurguladı.

Kamelyada konaklayan Mustafa Yıkılmaz adlı vatandaş, “O kadar yer gezdim ama böyle güzel bir yer gerçekten görmedim. Ortam ve manzara çok güzel. Belediye gerçekten güzel çalışıp hakkını vermiş. Allah razı olsun.” ifadelerini kullanırken, bir başka vatandaş Bışar Yakut, “Çok güzel, rahat. Hava serin ve temiz. Memnunuz.” görüşlerini paylaştı.

Çocuklar da göletin iskele bölümündeki su fıskiyesi altında hem ıslanıp serinledi hem de gönüllerince eğlenmenin keyfini yaşadı.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor