Bünyanlılar kapalı pazar yerlerine kavuştu

  Bünyanlılar kapalı pazar yerlerine kavuştu

Bünyan'da uzun süredir devam eden ve artık gelenek haline gelen Salı Pazarı, bu hafta ilk kez yapımı tamamlanan Bünyan Kapalı Pazar yerinde kuruldu. Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ile AK Parti İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç yeni pazar yerine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirirken, ilçe sakinlerinin ve esnafın memnuniyeti fotoğraflara yansıdı.

Bünyan İlçe ve kırsal mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarını karşıladıkları ve  Salı Pazarı olarak bilinen ilçe pazarı geçtiğimiz hafta ilk kez yapımı kısa süre önce tamamlanarak hizmete giren kapalı pazar yerinde gerçekleşti.                                           

AK Parti İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç ile birlikte Pazar yerini ziyaret edip pazarcı esnafı ve alışveriş yapan ilçe sakinleri ile sohbet eden Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ziyaret sonrası bir projeyi daha hayata geçirerek halkın hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayarak  ''Bünyan'ımızda bir projeyi daha hayata geçirerek halkımızın hizmetine sunduk. Hayata geçirdiğimiz her proje ile halkımıza hizmette kaliteyi arttırıyor, modern ve örnek ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu proje ile pazar nedeniyle yol kapanma sorunu, esnaflarımızın çadır yükü yağışlı havalarda pazarın kurulamaması gibi sorunları ortadan kaldırmış olduk. AK Parti İlçe Başkanımız Yıldıray Hakkı Koç ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde ise hem halkımızdan hem de esnaflarımızdan projelerimizi destekleyici ve olumlu tepkiler almak bizleri ayrıca mutlu etti. Yeni Bünyan Kapalı Pazar Yerimizde kurulan ilk Salı pazarımız tüm halkımıza ve pazar esnaflarımıza hayırlı olsun. Tüm halkımızın ve pazar esnafımızın yanındayız. Hemşehrilerimizin desteğiyle ilçemizi en doğru ve en modern şekilde geleceğe taşımak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlere verdiği önem ve ilçemize kattığı değerler için Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç'a teşekkür ediyoruz'' değerlendirmesinde  bulundu.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”