Büyükkılıç: “Erciyes yeni sezona hazır”

 Büyükkılıç: “Erciyes yeni sezona hazır”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, dünya standartlarında tesislere sahip, Türkiye’nin ilk profesyonel dağ yönetim şirketi Kayseri Erciyes A.Ş. tarafından idare edilen Erciyes Kayak Merkezi’nin yeni sezona hazır olduğunu duyurdu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Türkiye’nin ilk profesyonel dağ yönetim şirketi Kayseri Erciyes A.Ş. tarafından idare edilen Erciyes Kayak Merkezi’nin yeni sezona hazır olduğunu vurgulayıp,  her sezon olduğu gibi yeni sezonda da Erciyes’in farkını ortaya koyacağını kaydetti.

Erciyes Kayak Merkezi’nin yağan kar ile birlikte beyaza büründüğünü de hatırlatan Başkan Büyükkılıç, yeni sezona hazır olduğunu vurgulayarak “Telesiyej, Isıtmalı, havalandırmalı konforuyla 19 mekanik tesisi, 41 kayak pisti ve 130 kilometre pist uzunluğuna sahip, toz kar diye nitelendirilen kayakçıların takdir ve tercih ettiği bir ortamdır. Yatırımcılarımız açısından gerek yatak kapasitesi gerek hizmetler bağlamında çok daha hazırlıklı boyuta ulaştı. Erciyes’imiz yeni sezona hazır” ifadesini kullandı.

Başkan Büyükkılıç sözlerini noktalarken Erciyes’in kayak sektörüne büyük katkıyı sağladığının altını çizip, yaz aylarında da Kayak Merkezi’nin yanı sıra ‘Yüksek İrtifa Merkezi’nde de sporun ve sporcunun dostu olan bir merkez olarak hizmet verdiklerini hatırlatarak“Her yıl 2 milyonun üzerinde misafirini ağırlayan Erciyes Dağımız, bu sene gerek charter seferleriyle yurt dışından gerekse yurt içinden 3 milyonlara varan bir potansiyel ile Erciyes’imizde misafir bekliyor ve hedefliyoruz. Kayak sektörüne en büyük katkıyı sağlayacak” değerlendirmesinde bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”