Büyükkılıç: “Her yerde hayırseverliğimizle anılıyoruz”

  Büyükkılıç: “Her yerde hayırseverliğimizle anılıyoruz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hayırsever İlbasmış ailesi tarafından yaptırılacak sağlık ocağının temel atma törenine katılarak “Kayseri’miz her yerde hayırseverlerimizle, yardımseverliği ile anılıyor” değerlendirmesinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hayırsever İlbasmış ailesi tarafından Kocasinan Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Sağlık Ocağı’nın temel atma törenine Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay ve AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte katıldı.

Deprem sürecinin ardından normalleşme sürecine yönelik katkı sağlama yönünde milletçe çabaların sürdüğüne işaret eden Başkan Büyükkılıç, şunları söyledi: “Başta Kahramanmaraş’ımız olmak üzere 11 ilimizde asrın felaketi olarak nitelendirilen bu tablodan dolayı milletimizin başı sağ olsun. Hep beraber Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde yol ve dava arkadaşlarıyla bu yaraları sarma yönünde gayret gösterdiğini görüyoruz. Yerel yönetimler olarak bizler de teşkilatlarımızla birlikte, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve 16 ilçe belediye başkanı kardeşlerimizle el ele vermek suretiyle başta Kahramanmaraş’ımız ve ilçeleri olmak üzere tüm illerimize desteklerimizi sürdürmeye devam ediyoruz.”

Büyükkılıç, Kayseri’nin hayırseverleriyle anıldığını vurgulayarak şunları kaydetti “Cenab-ı Allah’a şükürler olsun, her yerde Kayseri’miz, hayırseverlerimizle, yardımseverliği ile ilgili anılıyor. İnşallah şehrimize layık olur, bu şehrimizin temsilcileri olma yönünde çalışmalarımızı sürdürmeye devam ederiz”                            

Başkan Büyükkılıç öte yandan Kayserililerden bölgeye gıda, temizlik ve giyim konusunda desteklerin esirgenmemesi talebinde bulunup, Kayseri’nin bu ülkenin adeta mayası olduğunun altını çizerek “Kayseri kendisinden hep olumlu olarak bahsettiriyor. Kayseri her zaman birliğin, beraberliğin, ülkenin adeta harcı, mayası olmuş, devletinin, vatanının, milletinin, devlet yöneticilerinin yanında yer almış bir şehirdir. O açıdan bölgede bize ihtiyacı olan kardeşlerimizin elinden tutmayı görev bilelim, birbirimizi teşvik edelim”               

Konuşmasında deprem bölgesinde yaraları saran herkese teşekkür eden Başkan Büyükkılıç şu ifadeleri kullandı “Deprem vesilesiyle Ticaret Odamız, Sanayi Odamız, Borsamız, organize sanayilerimiz, hayırsever iş adamlarımız, siyasi kuruluşlarımız, sivil toplum teşkilatlarımız, Kızılay’ımız, AFAD’ımız, diğer kuruluşlarımız el ele, gönül gönüle vermek suretiyle yara sarma konusunda gayretlerinden dolayı her bir kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu dönem yan yana, can cana durma, dayanışma dönemidir”                                                       

Hayırsever Hasan İlbasmış’da yapılacak tesisin Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi sakinlerine hayırlı olmasını temenni ederek şunları kaydetti “Şehir Hastaneleri'nin önemini pandemide daha iyi anladık. Buraya aile büyüklerimizin destekleriyle Sağlık Ocağı yaptırmaya karar verdik. Mahallemize, şehrimize hayırlı olsun"

Kurban kesimi ve duaların ardından temel atma töreni gerçekleştirildi.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”