Büyükkılıç Yeşilhisar’da incelemelerde bulundu

 Büyükkılıç Yeşilhisar’da incelemelerde bulundu

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Yeşilhisar ilçesinde şiddetli yağışlar sonrası yaşanan su taşkınlarının verdiği hasarı yerinde inceledi, ilçe sakinleri ile görüştü.

Şiddetli yağışlar nedeniyle yaşanan su taşkınlarının verdiği hasarı incelemek için AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Yeşilhisar ilçesine giden Başkan Büyükkılıç, Yeşilhisar Kaymakamı Ahmet Ali Altıntaş ve Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan tarafından karşılandı.   

Bölgede incelemelerde bulunan, esnaf ve ilçe sakinlerine yaşanan su taşkınları dolayısıyla geçmiş olsun dileklerinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, burada zararların giderilmesi adına tüm devlet kuruluşlarıyla birlikte yapılması gereken çalışmaları yapacak ve yaşanan hasarları en kısa zamanda gidereceklerini ifade etti.                                               

Büyükkılıç, incelemeler sonrası Yeşilhisar’da vatandaşlarla bir araya gelerek Büyükşehir Belediyesi olarak su taşkınlarında yaşadıkları olumsuzlukları ortadan kaldırma adına her zaman olduğu gibi yanlarında olduklarını vurgulayıp, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak  şunları kaydetti “Burada değerli il başkanımız, kaymakamımız, sizin evladınız değerli başkanımızla hep beraberiz. Tarım ilçe müdürümüz, Kayseri Büyükşehir Belediyemizin ekipleri, KASKİ’miz, itfaiye ekiplerimiz, Devlet Su İşleri’mizin ekipleri, Kara Yolları’mızın ekipleri bu sıkıntıları giderme yönünde gerekli tedbirleri alıp, çalışmalar yaptı”                                                     

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin ilçe sakinlerine selamlarını ileten Büyükkılıç şu bilgileri paylaştı  “Devlet olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla üzerimize ne düşüyorsa onu yapacağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın diye ifadeleri var. Allah’ın izniyle kenetlenerek, yerel yönetimiyle, hükümetiyle, milletvekillerimiz, bakanlarımız, valimizle, kaymakamlarımızla çalışıyoruz. Valimizin de selamları var, onu da iletmiş olalım. Büyük geçmiş olsun diyoruz”                                                                        

Başkan Büyükkılıç, vatandaşların talep ve önerileri karşısında da anında telefon görüşmeleri yaparak ilçe sakinlerinin mağduriyet yaşamaması için talimatlar verdi.                          

Yeşilhisar ilçe sakinleri de Büyükkılıç’a ilgisi ve yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı