Çolakbayrakdar’dan ‘Yaşam Parkı’na ilk asfalt

 Çolakbayrakdar’dan ‘Yaşam Parkı’na ilk asfalt

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi tarafından Elbistan’da çalışmalarda sona yaklaşılan ‘Kayseri Kocasinan Yaşam Park’ının ilk asfaltını işçilerle birlikte döktü. 

Kahramanmaraş, Elbistan bölgesini ziyaret eden Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar  fedakarca çalışan işçilere şükranlarını sundu.                                 

Elbistan’a hızlı bir şekilde ‘Kayseri Kocasinan Yaşam Park’ını yaptıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar şu bilgileri paylaştı  “Kocasinan Yaşam Park’ındaki çalışmalarımızda sona yaklaştık. Depremden sonra yaraları sarmak için yapmış olduğumuz çalışmaların nihayetinde güzel bir mekan ortaya çıkacak. Kahramanmaraş ve Elbistan’daki yaşayan kardeşlerimiz için yapmış olduğumuz yaşam parkında, hem alış veriş yapılabileceği hem de gündelik ihtiyaçların karşılanabileceği hatta içerisinde aile sağlık merkezi ve eczane gibi donatıların olacağı bir mekan olacak. Önümüzdeki günlerde diğer çalışmalarla yaraların birer birer sarıldığını bir fiil yaşamış olacağız. Depremin ilk saatlerinden itibaren bütün birimlerimizle Kahramanmaraş ve diğer afet bölgelerinde kardeşlerimizin yanındaydık ve yanında olmaya devam edeceğiz. Fen işleri, Temizlik İşleri, Destek Hizmetleri, Park ve Bahçe ile Kentsel Tasarım gibi bütün birimlerimizle deprem bölgelerindeyiz. Rabbim, bir daha böyle acılar yaşatmasın diye dua ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte bu yaraları saracağız. Gerek mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz bu bölgelerde çalışan personelimize gerekse Kayserili hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun.”           

Başkan Çolakbayrakdar, ardından Elbistan AFAD Koordinatör Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Kocasinan Belediyesi’nin çalışmaları kontrol etti.                                         

Kocasinan Belediyesi ekiplerinin gece gündüz demeden çalıştığına dikkat çeken Vali  Çiçek’de  “İş yerinden sosyal donatılarına kadar ‘Kocasinan Yaşam Pak’ın içerisinde her şey düşünülmüş. Bundan dolayı Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar’a şükranlarımı ifade etmek istiyorum. Ekibi, gece-gündüz demeden çalışıyor. Normalde bir ayda bitecek çalışmayı arkadaşlar altı günde tamamladı. Eski adı pazar yeri olan burası ‘Kocasinan’ diye anılıyor.” şeklinde konuştu.                                                         

Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy ise Kayseri’nin deprem bölgelerinde örnek bir dayanışma sergilediğini ve bu modelin dünyaya örnek olduğunu vurgulayarak, tüm iş adamlarına ve belediyelere şükranlarını sundu.                                                                                   

Elbistanlı vatandaşlar da hızla tamamlanmaya çalışılan hizmetler için emeği geçenlere şükranlarını sundular “Allah, devletimizden milletimizden razı olsun. Kocasinan Belediyesi, bölgenin yeniden normal yaşama dönmesi için burada gece gündüz çalışıyor. Özellikle yaşam parkı yeniden bölgeyi canlandıracak. Bundan dolayı belediye başkanına çok teşekkür ederiz. Rabbim, beterinden saklasın.”                                         

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti

Büyükşehir’in hobi bahçeleri kura çekimi başladı

Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı