Erciyes’te işler yolunda görünüyor

 Erciyes’te işler yolunda görünüyor

Ülkemizin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Erciyes Dağı’nda yeni sezona hızlı bir giriş yapılırken, pistleri dolduran yerli yabancı ziyaretçiler Nisan ayına kadar devam etmesi umulan sezona dair büyük umutlar verirken haber ekibimiz son durumu sizler için görüntüledi.

Türkiye'nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Erciyes Kayak Merkezinde sezon açıldı. Havanın güzel olmasını da fırsat bilen vatandaşlar, Erciyes'e gelerek pistleri doldurdu. 

Yerli ve yabancı turistler Erciyes'in farklı pistlerinde doya doya kayak yapma imkanı bulurken,  pistlerden ve işletmelerin hizmet kalitesinden övgüyle söz ettiler. 

Yılbaşı öncesi otellerde ki doluluk oranın % 100 lere ulaştığına dikkat çeken işletme temsilcileri bu durumun sezon sonuna kadar devam etmesi temennilerini iletmeyi de ihmal etmediler.

Erciyes Kayak Merkezinde işletmecilik bir vatandaş ilgiden memnun olduklarını ve çok güzel bir sezonun kendilerini beklediğine inandıklarını vurgulayarak şu değerlendirmede bulundu ‘’Sezonu hayırlısı ile açtık. Bundan sonra yerli ve yabancı turistleri ağırlamaya devam edeceğiz. Şu anda Erciyes’te doluluk oranı %100’lere ulaşmış durumda. Hafta sonları yerli turistler sayesinde daha yoğun oluyor. Otellerimiz doldu, turistler akın akın gelmeye başladılar. Herkesi davet ediyoruz, herkesi bekliyoruz. Çok güzel bir sezon bizleri bekliyor. Bu sene ağırlıklı olarak Rus turistler ağırlıklı olarak geliyorlar, hemen hemen dünyanın her ülkesinden Erciyes’i görmeye geliyorlar.     İşletmelerimiz çoğalıyor, ilgi de giderek artıyor”

Erciyes’de kar tatili yapmak için Mersin’den gelen vatandaşlar ise tesislerden çok memnun kaldıklarını, Erciyes Turizm Merkezini herkese tavsiye edeceklerini ifade ettiler. 

Güney Kore’li turistlerde Erciyes’i çok güzel bulduklarını ve pistlerin kayak için uygun olduğunun altını çizip, işletmelerin hizmet kalitesinden de övgü ile söz etti.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”