İletişim Küresi’ne vatandaşın ilgisi yoğun oldu

   İletişim Küresi’ne vatandaşın ilgisi yoğun oldu

Büyükşehir Belediyesince  Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanan ‘İletişim Küresi’ istek, sorun ve önerilerin hızlı bir şekilde giderilmesine imkan sağlamaya devam ederken; ilimiz sakinleri yaşadıkları kolaylıktan memnun görünüyorlar.

Vatandaşlar ile Büyükşehir arasında adeta bir köprü görevi üstelenen Büyükşehir Belediyesi İletişim Küresi, meydanda Alo 153 Çağrı Merkezi ve Beyaz Masa ile vatandaşların anlık sorunlarının çözümüne yönelik hizmet veriyor. Bu kapsamda Büyükşehir personeli vatandaşları güler yüzle, sıcak ve samimi ortamda karşılayarak, onların istek, öneri ve şikâyetlerini anında ilgili birimlere ulaştırıyor.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Halkla İlişkiler Şube Müdürü Ayten Özsoy, Büyükşehir Belediyesi İletişim Küresi ile “Hizmeti, vatandaşlarımızın ayağına götürüyoruz” diyerek, şöyle konuştu:  “Büyükşehir Belediyesi İletişim Küremiz vatandaşlarımızın yoğun olduğu Cumhuriyet Meydanı’nda hizmeti ayaklarına götürmek anlayışı ile Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç tarafından açılarak hizmete sunulmuştur. Burada ALO 153 Çağrı Merkezi ve Beyaz Masa personelimiz güler yüzle, samimi bir şekilde vatandaşımızı karşılayıp talep, istek, önerilerini almaktadırlar. Kurulduğu günden bu güne kadar vatandaşlarımızdan bin 16 tane kayıtlı başvuru alınmıştır. Bugüne kadar da 25 bin 550 kişi ziyaret etmiştir.”         

Özsoy  sözlerinin  devamında Alo 153 İletişim Merkezi’nin 7 gün 24 saat boyunca telefonda vatandaşlara hizmet vermekte olduğunu ifade ederek, yaptıkları çalışmaları şu şekilde anlattı: “Büyükşehir Belediyemizin yatırımlarını, projelerini tanıttık. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı Halkla ilişkiler Şube Müdürlüğü ve Kayseri Kariyer Merkezi ile birlikte Kariyer Merkezi’mizde kalifiye eleman, işveren, stajyer ve işyeri tanıtımı yapılarak, Kayseri Kariyer Günleri düzenlenmiştir. Spor A.Ş. tarafından iş birliği ile Yaz Spor Okulları tanıtım ve kayıt günleri düzenlenmiştir. Ayrıca yine iletişim küremizde Huzur Çınarı, Aile Danışmanlık Merkezi’mizin Sırdaşın Olayım Projesi’nin tanıtım günleri yapılmıştır. Cumhuriyet Meydan’ında vatandaşlarımızın en yoğun olduğu yerde burada da görüldüğü gibi vatandaşlarımızın talep ve önerileri için buradayız, vatandaşlarımızı bekliyoruz.” 

Öte yandan İletişim Küresi’nde hizmet alan vatandaşlar uygulamandan duydukları memnuniyeti dile getirip, istek ve taleplerinin çok kısa zamanda yerine getirilmiş olmasından dolayı şükranlarını sundular.             

Cengiz Cırkanlı :“İletişim küresindeki arkadaşlardan bazı konularda destek istedim. Sağ olsun beklediğimden daha güzel bir şekilde çözümcül yaklaşım gösterdiler. Konu ile ilgili belediye ile paylaşacağını gerekli her alanda paylaşacağını söyledi. Arkadaşın konuşması beni ikna etti. Demek ki belediyemiz bu konuda duyarlı ve ilgileniyor. Sayın başkanımıza, ilgili, yetkililere teşekkür ederim. Bizlere vakit ayırmanız büyük incelik” 

Ruziye Sandal : “İletişim küresi güzel bir fikir. Bazen insanlar daralıyor. Kime gideyim şikâyet edeyim diye düşünüyor. Çok iyi ve çok güzel olmuş” 

            


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”