Kıranardı Düğün Salonu hizmete açıldı

 Kıranardı Düğün Salonu hizmete açıldı

Melikgazi Belediyesi Kıranardı Mahallesinde düğün, nişan kına, sünnet gibi etkinliklerin yanında birçok sosyal etkinlik içinde kullanılacak olan ‘Kıranardı Düğün Salonu’nu törenle hizmete açtı.

düğün, nişan kına, sünnet gibi etkinliklerin yanında birçok sosyal etkinlik içinde kullanılacak olan ‘Kıranardı Düğün Salonu’nun açılış törenine Ak Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, Belediye  Meclis üyeleri ve davetliler katıldı.                   

Kıranardı Mahallesinde eskimiş halde olan düğün salonunu yenilerek daha nitelikli bir düğün salonu ve bununla beraber birçok hizmeti sunduklarını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu şu konuların altını çizdi “Hanımlarımız düğün salonunu şimdiden kutlamaya başladı. Bundan sonra kına, nişan düğün, sünnet gibi birçok sosyal etkinliğe ev sahipliği yapacak.   Burası Kıranardı meydanını canlandıracak inşallah. Biz Kıranardı Mahallemize belediye olarak ne gerekiyorsa yaptık. Hizmetlerimizi tüm mahallelerimize yapıyoruz. Bu eski düğün salonu için vatandaşlarımızdan talep vardı. Bizde burayı yenileyerek daha nitelikli bir düğün salonu yaptık. Burada hayırlı evliliklerin yapılmasını dilerim. Elimizden geldiğince tüm mahallelerimize hizmet etmeye çalışacağız. Kıranardı Düğün Salonumuzun şehrimize hayırlı olmasını dilerim. Bir müjde daha vereyim. Eski belediye binasını yeniliyoruz. Alt katı sağlık ocağı, akıl küpü kütüphanesi, ve kadınlarımız için MELMEK kurs merkezi yapıyoruz. Yaz sonuna tamamlayıp açılışını yapacağız inşallah.”                                                                                               

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ‘da tesisinin günün ihtiyaçlarına cevap verecek bir mekan olduğunu vurgulayıp emeği geçenlere şükranlarını sundu.       

AK Parti Milletvekili Şaban Çopuroğlu ise, “Eski binaların yenilenip anlam ve işlev kazanması çok kıymetli. Burası düğün dışında birçok sosyal faaliyet içinde kullanılacak bir yer olmuş. Hayırlı olsun.” Değerlendirmesinde  bulundu.                             

Mahallesine yapılan birçok hizmet için Başkan Dr. Palancıoğlu’na teşekkür eden Kıranardı Mahalle Muhtarı Recep Çopur mezarlık, asfalt ve düğün salonu ihtiyaçlarının karşılandığını kaydetti.

 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”