Kocasinan’dan Depremzedelere giysi ve iaşe desteği

  Kocasinan’dan Depremzedelere giysi ve iaşe desteği

Kocasinan Belediyesi, afet bölgelerinde mobil mutfak, mobil fırın, temizlik ve iş makineleri gibi her alanda destek olurken bir yandan da Kayseri’ye gelen depremzedelerin iaşe, giysi ve çeşitli ihtiyaçlarını karşılıyor. 

Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi’ndeki Sosyal Market’i ziyaret eden Başkan  Ahmet Çolakbayrakdar, depremzede aileleri dinledi.

Sosyal Market’te kadın, erkek ve çocuklar için yüzlerce çeşit sıfır ürün kıyafetin yer aldığını belirten Başkan Çolakbayrakdar şunları kaydetti  “Depremin yaşandığı ilk saatlerden itibaren belediyemizin tüm imkânlarını, afet bölgelerine seferber ettiğimiz gibi şehrimize gelen depremzede kardeşlerimizin yaralarını sarmak adına onların ihtiyaçlarını gidermek için daima yanlarındayız. Her zaman dile getirdiğim gibi Türkiye’nin en büyük gücü birliği, beraberliği ve kardeşliğidir. Hep birlikte bu zor zamanları daha da güçlenerek atlatacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. Tamamen depremzede kardeşlerimize hizmet veren Sosyal Market’imiz, misafirlerini ağırlıyor. Çocuk, genç ve yaşlı olmak üzere herkesin giyimle ilgili bütün ihtiyaçlarını, Sosyal Market’imizle destek oluyoruz. Buradaki ürünlerin tedarik noktasında hayırsever kardeşlerime teşekkür ediyorum. Dualarımız, yüreğimiz, gönlümüz depremzede kardeşlerimizle. Allah’ın izni ile bununda üstesinden geleceğiz. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte bu yaraları sarıp, bu zor zamanları aşacağız” 

Başkan Çolakbayrakdar, depremzede ailelerin her türlü talepleriyle yakından ilgilendiklerini ve her alanda destek olduklarını sözlerine ekledi.

Kayseri halkına ve Başkan Çolakbayrakdar’a dualar eden depremzede aileler ise; “Kayseri’de kendimizi evimizde gibi hissediyoruz. Allah razı olsun. İnşallah bunun üstesinden hep birlikte kalkacağız. Allah, böyle felaketlerden hepimizi korusun” değerlendirmesinde bulundular.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”