Mhp Kayseri’de Seyit Demirezen dönemi

  Mhp Kayseri’de Seyit Demirezen dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı’na atanan Seyit Demirezen, gerçekleştirilen devir teslim töreniyle Ahmet Bağçovan’dan görevi devraldı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından Kayseri İl Başkanlığı görevine Seyit Demirezen getirildi. Görev teslimi için İl Binasında düzenlenen devir teslim törenine, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, eski İl Başkanı Ahmet Bağçovan, belediye başkanları ve parti üyeleri katıldı. 

Tören de konuşan MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy  Demiezen’in İl Başkanlığına atanmasının ilimizde heyecan oluşturduğunu gördüğünü vurgulayarak şunları kaydetti  “Bizim burada ağabeylik ve kardeşlik hukukumuz var. Gerek görevi devredecek olan Ahmet Bağçovan başkan gerekse görevi devralacak olan Seyit Demirezen başkanımız ile birlikte uzun yıllardır omuz omuza teşkilatlarımızda görev aldık. Bugün Seyit Demirezen başkanımız Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin takdirleri ile bu kutlu göreve getirildi. Bunun da Kayseri’mizde bir heyecan oluşturduğunu gördüm. Bu nedenle şahsım adına, davam adına ve partimiz adına çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Allah nasip ederse MHP dün olduğu gibi bugün de Kayseri’de önemli başarıların altına bu kadrolarla birlikte imza atacaktır diye düşünüyorum. Bu zamana kadar emeği geçen tüm il başkanlarımıza teşekkür ediyorum” 

Görevi devreden Ahmet Bağçovan yeni yönetime başarılar dilerken yeni İl Başkanı Seyit Demirezen ise her bir gönüldaşın derdi ile dertlenip, her vatandaşımızın gönül hanesine misafir olacaklarını vurgulayarak  şu konuların altını çizdi “Bilge liderimiz Devlet Bahçeli’nin takdirleriyle 54 yıllık şerefli bir maziye sahip olan evimiz, yuvamız MHP’nin Kayseri İl Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım. Beni bu onurlu göreve layık gören liderimiz Devlet Bahçeli’ye hepinizin huzurunda teşekkür ediyorum. Milliyetçi alelade bir parti değildir. Partimizin misyonu itibariyle Türklük gurur ve İslam adabıyla bezenmiş, Türk devletinin bekası için her dönem üzerine düşeni layıkıyla yerine getirmiştir. İşte bu şuurla bizden önce hizmet eden arkadaşlarımız gibi bundan sonra da şanlı Türk bayrağımızı hakkıyla dalgalandıracağız. Her bir gönüldaşımızın derdi ile dertlenecek, her vatandaşımızın gönül hanesine misafir olacağız”

 


Haber Kaynak : İHA

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”