Sarhoş vatandaş polise zorluk yaşattı

  Sarhoş vatandaş polise zorluk yaşattı

Yıldırım Beyazıt mahallesinde yaşanan olayda alkol aldıktan sonra otomobilinde sızan bir şahıs polis ve sağlık ekipleri tarafından 3 saatte uyandırılabildi. Sıkıntılı saatler sonra uyanan şahıs, "Lütfen beni Kayseri'ye götürün" diyerek yardım istedi.

Polis ekipleri, Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde gelen bir ihbara giderken, yol kenarında park halinde bulunan 38 AFR 811 plakalı otomobilden şüphelendi. 

İnceleme yapan ekipler, otomobilin içerisinde bir kişinin uyuduğunu belirledi. Alkollü olduğu tespit edilen E.D. isimli şahıs polis ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda dahi uyandırılamadı. Havanın da soğuk olması ve şahsın donma riskine karşı, olay yerine sağlık ekipleri de sevk edildi. Şahıs, ekiplerin uzun uğraşları sonucunda 3 saat sonra ancak uyandırılabildi.

Güçlükle uyandırılan E.D. isimli şahıs etrafında polis ekiplerini görünce şaşkınlık yaşadı. "Lütfen beni Kayseri'ye götürün" diyerek polislerden ricada bulunan şahıs "Burası zaten Kayseri" cevabı üzerine şaşkınlık yaşayıp "Demek Kayseri'ye geldik" diyerek, aracından indi. 

Şahıs, olay yerine çağrılan kardeşi tarafından evine gönderilirken; polis ve sağlık ekipleri de rahat bir nefes alıp görev yerlerine döndüler.

 

 


Haber Kaynak : İHA

Kavgada kan aktı

Bağ evi fareleri yakalandı

Kayseri’de otomobil tramvay yolunu girdi: 2 yaralı

Park halindeki otomobil yanarak küle döndü

Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı