Şehitler için dua edildi

   Şehitler için dua edildi

Kurban Bayramı arifesinde Valisi Gökmen Çiçek  öncülüğünde Kartal Şehitliği’ni ziyaret eden ilimiz protokolü dualar edip, şehit yakınlarının gönlünü aldılar.

Kartal Şehitliği’ne yapılan ziyarete Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Önceki Dönem Milletvekili Taner Yıldız, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, protokol üyeleri ve şehit aileleri ile vatandaşlar katıldı.                               

Şehitler için dua ederek bayramlaştıklarını belirten Vali Çiçek birlik beraberlik içinde nice bayramlar geçirme temennisinde bulunarak şunları kaydetti “Bir bayrama daha milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kavuştuk. Bugün Arefe Günü, bizim en büyük minnet borcumuz olan, en büyük teşekkür borcumuz olan, bizler için canlarını feda eden, bu memleket, bu millet birlik beraberlik, mutlu ve ferah içerisinde yaşasın diye canlarını feda eden yiğitlerimize, şehitlerimize minnet borcumuzu ödemek için bugün buradayız. Ailelerimizle, şehitlerimizin başında gelip dua eden, onlarla bayramlaşan ailelerimizle bayramlaşma fırsatı bulduk. Şehitlerimize dualar ettik. Onlara çok şey borçluyuz. Özellikle Kayseri Türkiye’nin her yerinde şehitler vermiş bir memleket. Türkiye’de nerede bir acı varsa, nerede bir memleket meselesi varsa Kayserili yiğitler oralarda. Şimdi onların aileleriyle onların hayır duasını almak için buradayız. Bugün bayram önündeyiz. Bir tarafımız buruk çünkü yaşadığımız acıdan dolayı ama yine birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Daha güçlüyüz. Kayseri’de birlik ve beraberlik içerisinde daha nice bayramlara”                                             

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yavuz’ da şunları kaydetti “Kurban Bayramı’nın gelmesinden dolayı bir mutluluk daha yaşamaktayız. Yine Arefe Günü’nde bütün şehit ailelerimizle birlikte canı pahasına mücadele ederken bizler için şahadet şerbetini içen bütün şehitlerimizi burada yad etmek, onları dualarla anmak için şehitlikteyiz. Bütün şehit ailelerimizin, gazilerimizin, gazi yakınlarımızın, yurt içinde ve yurtdışında görev yapan bütün personelimizin Kurban Bayramı’nı tebrik ediyorum”     

Yapılan ziyarette şehit kabirlerine protokol üyeleri tarafından çiçek bırakıldıktan sonra, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılıp dualar edildi.                                                                     

 

 

 


Haber Kaynak : İHA

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti