AGÜ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KİRAZ´A

AGÜ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ KİRAZ´A

ULUSLARARASI SAĞLIK GÜVENLİĞİ ÜYELİK ÖDÜLÜ?

Abdullah Gül Üniversitesi Yaşam ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Araştırma Görevlisi Yağmur Kiraz´a, Uluslararası Sağlık Güvenliği Üyelik Ödülü verildi. Kiraz, üstün başarılı bulunarak tüm dünyadan seçilen 12 kişiden biri olarak Sağlık Güvenliği Üyelik Ödülü´ne layık görüldü.
Dünyadaki sağlık güvenliğini geliştirme ve iyileştirme amacıyla kurulmuş bir uluslararası organizasyon olan Sağlık Güvenliği Partnerleri çalışmalarını 30 yıldan uzun bir süredir 42 farklı ülkede sürdürüyor.
Sağlık Güvenliği Üyelik Ödülü ise bu organizasyonun önemli bir parçası olarak yüksek lisans veya doktora eğitimini sürdüren yaşam bilimleri, küresel toplum sağlığı, güvenliği ve gelişimi konularına ilgi duyan öğrenciler için organize ediliyor.
Uluslararası bir programı olan Sağlık Güvenliği Üyelik Ödülü Ödül programı, genç bilim insanlarının kariyer gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçlıyor.
Ödül alan genç bilim insanları, takip eden yıl boyunca organizasyona dahil olacak ve küresel sağlık problemlerine çözüm bulma süreçlerine katkıda bulunacak projeler üretiyor.
Bu program kapsamında, bilim ve teknoloji politikaları, küresel sağlık, gıda güvenliği, toplum diplomasisi, biyogüvenlik ve biyoterör, ve cinsiyet eşitsizliği gibi konular ile ilgili interdisipliner çalışmalar yürütülüyor.
Bu ödül dolayısıyla 31 Mayıs-3 Haziran 2016 tarihleri arasında Kamboçya´da organize edilecek toplantıya katılarak çalışmaya başlayacak olan Araştırma Görevlisi Kiraz haber ekibimize yaptığı değerlendirmede aldığı ödülden duyduğu mutluluğu dile getirerek şunları kaydetti?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

ERÜ Çocuk Nörolojisi Bilim Dalı’na EMG Cihazı Bağışladı

Nöroloji Uzmanı Dr. Handan Bilgin: “Epilepsi hastalığı tedavi edilebilir”

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı