AK GENÇLİK KAYSERİ´DE BULUŞTU

AK GENÇLİK KAYSERİ´DE BULUŞTU

ÖZDEN ?SİZLER PARALEL YAPININ AĞABEY VE ABLALARINI ÖNLEYECEKSİNİZ?

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığınca Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu´nda gerçekleştirilen "Milletin Gençliği" programına iştirak ederek bir konuşma yapan Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Melih Ecertaş, Ak Parti Kayseri Gençlik Kollarının çalışmalarını son derece başarılı bulduklarını vurgularken,İl Başkanı Hüseyin CahİT Özden ise geçlere seslenerek ?Sizler yetişeceksiniz paralel yapının yetiştirdiği ağabeyleri ablaları önleyeceksiniz? ifadesini kullandı?
Ak Parti İl Gençlik kolları tarafından düzenlenen yıl dönümü etkinlikleri programına, Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, 25. Dönem Milletvekili Hava Çalış Talay, Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş, İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve partililer iştirak ettiler?
Kur´an-Kerim tilaveti ile başlayan etkinlikte konuşan Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ?Gençler şunu iyi bilin devrim diye çıktıklarında darbe yapmaya kalktıklarında bir çok gencimizde bu şekilde katlettiler. Bütün bunların altında bizim ülkemizi parçalamak bölmek ve bizim birliğimiz bozmak var. Bunların neticesi döndü şimdi terör olarak karşımıza çıktı. Ama Kayserimizin en büyük derdinin ne olduğunu biliyorsunuz değil mi? Sizler yetişeceksiniz paralel yapının yetiştirdiği ağabeyleri ablaları önleyeceksiniz. Sizler Kayseri ye hizmet edeceksiniz. Biz size inanıyoruz. Paralel yapıyı çökertmek istiyorsak çaresi gençlerdir. Sizlersiniz. Sizler yetişeceksiniz. Yetişkin eleman olacaksınız ve paralel yapının kökünü kazıyacaksınız? ifadesini kullandı?
Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ise Kayseri Gençlik teşkilatının diğer illere örnek gösterilecek başarılı çalışmalara imza attığını vurguladıktan sonra, bu başarılı çalışmalara imza atan partili gençlere teşekkür belgesi takdim etti.
Toplantı, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´ne Kayseri den gidecek heyetin belirlenmesi için kura çekilmesinin ardından sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı