AK KADINLAR,

AK KADINLAR,

MAHALLE TOPLANTISINDA BULUŞTU

AK Parti Kocasinan İlçe Kadın Kolları Başkanlığınca tertiplenen mahalle toplantısı; Erkilet General Emir Mahallesi´nde gerçekleştirildi. Kocasinan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kocasinan Belediye Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, Belediye olarak yapılan hizmetlerde kadınlar, gençler ve çocuklar için pozitif ayrımcılık yaptıklarını ve projeleri ona göre şekillendirdiklerini vurguladı.

AK Parti Kocasinan İlçe Kadın Kolları Başkanlığınca tertiplenen mahalle toplantısı; Erkilet General Emir Mahallesi´nde gerçekleştirildi ?Toplantıya; Başkan Kocasinan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Kocasinan Belediye Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kocasinan Kadın Kolları Başkanı Selvi Karahan ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan ve Ak Kadınlar katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Kocasinan Kadın Kolları Başkanı Selvi Karahan, kadın kolları olarak her zaman sahada yer aldıklarını belirterek, ?Seçim çalışmaları kapsamında her gün mahallelerimizi ziyaret edip, ev toplantıları gerçekleştiriyoruz. Hanımları çat kapı ziyaret ederek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın selamlarını iletiyor, hal hatır soruyoruz.? değerlendirmesinde bulundu.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Timoçin ise gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, ?Yoğun bir seçim çalışması geçiriyoruz. Kocasinan Belediye Başkan Adayımıza vatandaşlarımızın teveccühü çok güzel. 31 Mart´ta inşallah başkanımız rekor oyla seçilecek? diye konuştu.

Kocasinan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar da seçim döneminde kadınların desteğini yoğun şekilde hissettikleri bilgisini paylaşarak, sözlerini şöyle sürdürdü; ?Hanım kardeşlerimiz, mahalle ziyaretlerinde belediyenin yaptıkları hizmetleri hem anlatması hem de vatandaşlardan gelen talepleri bizlere ulaştırması noktasında büyük bir gayret gösteriyorlar. Belediye olarak bizler de  yapılan hizmetlerde kadınlar, gençler ve çocuklar için pozitif ayrımcılık yapıyor ve projelerimizi ona göre şekillendiriyoruz. Özellikle hanım kardeşlerimize yönelik tesisler yapıyoruz. Burada kütüphane hizmeti veren Mustafa Tarman Kültür Merkezi´ni protokol neticesinde kullanım hakkı Kocasinan Belediyesi´ne verildi. Yeni projemizde burası Müslüman Türk Alimler Müzesi olarak hizmet verecek. Aynı zamanda Çocuklarımızın rahatlıkla ders çalışabilecekleri bir kütüphane ve Kafe Sinan olacak. Kocasinan Belediyesi´nin bir tesisi olarak vatandaşlarımıza hizmet verecek. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımıza ayrıcalıklı hizmetler sunuyoruz. İstiyoruz bu projelerimiz ilçemize ve Kayseri´de yaşayanların hayatına değer katsın. Bu noktadan hareketle her yaptığımız işle Kocasinan´a değer katma mantığıyla hareket etmekteyiz. Projelerimizi bu çerçevede manada geliştiriyor ve hayata geçiriyoruz. Bu vesile ile gece gündüz demeden çalışan hanım kardeşlerimize teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum?.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı