AK KURMAYLAR

AK KURMAYLAR

MÜSİAD KAYSERİ ŞUBESİ´Nİ ZİYARET ETTİ

31 Mart 2019´da gerçekleştirilecek olan ?Mahalli İdareler Seçimleri´ne yönelik olarak çalışmalarına hız kesmeden devam edecek olan Ak Parti Kurmayları Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kayseri Şubesi´ni ziyaret ederek Başkan Nedim Olgunharputlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile fikir alışverişinde bulunup destek istedikler?

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve Ak Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kocasinan ve Talas Belediye Başkanları ve ilçe başkanlarından oluşan Ak Kurmaylar MÜSİAD Kayseri Şubesi´ni ziyaret ederek Başkan Nedim Olgunharputlu ve yönetim kurulu üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız ?Şuan burada Kayseri Müsiad´ ın il başkanlığını yapmış altı başkanımız var. Bu geçmiş dönemlere örnek olacak bir konu. Görevi geldiğinde üzerine alan daha sonra da bırakınca da davasına sahip olan arkadaşlarımız. Müsiad bu. Müsiada aynı zamanda Türkiye´deki istikrarın STK kanadındaki en büyük teminatı. O Yüzden biz iktidarımıza verdikleri destekten dolayı her zaman teşekkür ediyoruz? ifadesini kullandı?

Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve aynı zamanda Melikgazi Belediye Başkanı olan Memduh Büyükkılıç´da ?1990 yılında dünyada saygın bir Türkiye hayaliyle yola çıkan hassasiyet sahibi iş adamları tarafından kurulan MÜSİAD her zaman sağduyunun sesi olmuş istikrarı önemsemiş bir kuruluştur. Yeni dönemde tüm kamu kurum kuruluşlarla olduğu gibi vazgeçilmezimiz STK´lar ile işbirliğini ve istişareyi önemseyen bir anlayışla hareket edecek şehrimizi her alanda Marka Şehir haline getirmek için çalışacağız? değerlendirmesinde bulundu?

Ev sahibi Müsaid Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Bu ülke her türlü müdahaleye karşı dik durdu. Başkan adaylarımıza başarılar diliyoruz? şeklinde konuştu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor