AK KURMAYLAR

AK KURMAYLAR

CEMEVİ´Nİ ZİYARET ETTİ?

AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, İl Yönetim kurulu üyeleri, bir önceki dönem Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, Memduh Büyükılıç, Melikgazi Belediye Başkan Adayı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkan Adayı, Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkan Adayı Mustafa Yalçın, Ak Parti ilçe başkanları ve partililer Cem evinde vatandaşlar ile beraber Kavut lokmasını tatdılar.

Programdan sonra bir açıklama yapan il başkanı Şaban Çopuroğlu; Kayseri Hacıbektaş-i Veli Cem Evi´nde Hızır Orucu sonrası yapılan Kavut Lokmasını kardeşlerimizle birlikte tattık. Her zaman söylediğimiz gibi bizim birliğimiz bereketimiz. Hep birlikte bir anlam ifade ederiz. Bugün bizleri sofralarında misafir eden tüm dostlarımıza minnet duyuyor teşekkür ediyorum. Rabbim ibadetlerini kabul etsin dedi.

Programda Kavut lokması ve Hızır orucu hakkında bilgilendirmenin ardından bir açıklama yapan Hacı Bektaş Veli Derneği Başkanı Sadık Genç; ?´Cemevimizin yapımında çok emekleri olan Sayın Haseki bakanımıza, Memduh Başkanımıza ve Mustafa Yalçın başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.

?´BİZLER SİZLERİ SEVİYORUZ´´

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükılıç da´´ bizler sizleri seviyoruz, beraber çalışmaktan da hep mutluluk duydum dedi. Büyükkılıç, Kayserinin huzur şehri olmasında ki katkılarınızı biliyorum hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum. Burada yaptığımız her çalışmada yardımlarını esirgemediler. İstek ve taleplerini de elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz. Bu vesile ile hem Hızır bayramınızı hem de tuttuğunuz oruçların kabul olmasını diliyorum dedi.

Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Kayseri Milletvekili Taner Yıldız da; Tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin. Hızır bayramınızda kutlu olsun. Biz buraya seçim zamanı gelse idik kalbimiz rahat olmazdı. Bizler her zaman buraya geldik. Sizler kapılarınızı her zaman açtınız. Acılarınızda ve mutluluklarınızda hep beraber olduk. Davetlerinize hep icabet ettik. Bunun için çok mutluyuz. Gönlü ve kalbi ile hep gönüllerini açan herkese de teşekkür ediyorum dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı