AK PARTİ İL BAŞKANI ÇOPUROĞLU,

AK PARTİ İL BAŞKANI ÇOPUROĞLU,

?ADAY TANITIM TOPLANTIMIZA TÜM HEMŞEHRİLERİMİZİ BEKLİYORUZ?

AK Parti Kayseri İlçe Belediye Başkan adaylarını 13 Ocak Pazar günü düzenleyeceği tanıtım toplantısı ile açıklayacak. Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ?Kadir Has Kongre Salonu´nda Pazar günü saat 13.30´ da düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısını Ak Parti MKYK Üyesi ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun´un katılımlarıyla gerçekleştireceğiz? ifadesini kullanıp, ilimiz sakinlerini tanıtım törenine davet etti?

İl Başkanı Şaban Çopuroğlu 13 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan aday tanıtım toplantısı ile ilgili olarak yaptığı yazılı basın açıklamasında ?31 Mart süreci ile adaylarımız basınımızda yer aldı. Adaylarımız ile alakalı yarın saat 13.30´da başlayacak olan bir süreçte aday tanıtımımız olacak. Bu hafta içerisinde Ankara´da bir Kızılcahamam kampımız vardı. Seçim süreciyle alakalı bilgilendirmeler yapıldı. Genel Merkezimizde Sayın Cumhurbaşkanımız bizlere hitap etti. Önümüzdeki süreç ile alakalı bilgiler verdi. Biz parti olarak Ak Parti Kayseri İl Teşkilatı olarak sürece hazırız. Zaten teşkilattaydık. Zaten sahadaydık ve çalıştık. İnşallah önümüzdeki süreçte tempomuzu biraz daha arttırıp arzu ettiğimiz sonucu alacağımız kanaatindeyiz? değerlendirmesinde bulundu?

İl Başkanı Çopuroğlu ayrıca, ?Yarın ki program ile alakalı kurumumuzun organları arkadaşlarımız ciddi bir gayret içerisindeler. Toplumun her kesimini davet ediyoruz. Orada bulunmaları bizlere şeref verir. Aday adaylarımızdan tutun adaylarımıza kadar milletvekillerimize kadar toplumun her kesimiyle orada kucaklaşmak istiyoruz. Çünkü bu Kayserinin seçimi, Türkiye´nin secimi. Burada halkımız kendisi var oldukça biz bir kat daha mutlu olacağımızı buradan beyan etmek istiyorum? diye konuştu.

Bu arada Ak Parti Kayseri İl Teşkilatının Ocak ayı İlçe Başkanları İstişare Toplantısı İl Başkanı Şaban Çopuroğlu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Başkan Çopuroğlu´nun yanı sıra il yönetimi ve ilçe başkanları tam kadro katıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı