AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ,

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ MUSTAFA ELİTAŞ,

?HEVESLERİ KURSAKLARINDA KALACAK?

AK Parti önceki dönem Ekonomi Bakanı ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş gündemi değerlendirdi. Elitaş, 31 Mart seçimlerinde sadece belediye başkanı seçmek olmadığını dile getirerek, ?Cumhurbaşkanlığı sisteminin devamı ile Türkiye´nin bekasının önündeki engelleri kaldırmak için beka üzerinden heves yapanların heveslerini kursaklarında bırakmak için sandıktaki göstereceğimiz en önemli aktivite ve eylemlerden biridir diye tahmin ediyorum? dedi.    

Elitaş, konuşmasını şöyle sürdürdü;

?Kayseri´de Milletvekili arkadaşlarımız, adaylarımız, parti teşkilatımız 31 Mart yerel seçimler ile ilgili faaliyetlerine devam ediyorlar. Geçen hafta Akkışla ilçemizde idik.  Orada Akkışla´nın merkezini ve mahallelerini dolaşma imkânımız oldu. Bugünde Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızla birlikte Sarıoğlan gezimizi gerçekleştireceğiz. Sadece Sarıoğlan değil, Çiftlik ve Palas mahallelerimizi de ziyaret edeceğiz. Orada ittifakımız belediye başkan adayımızın Cumhur İttifakı şemsiyesi altında toplanmalarını, bunun ehemmiyetini anlatmaya çalışacağız. Cumhur İttifakı 15 Temmuz hain darbe girişiminin ardından milletin top yekûn tek yürek olduğu 7 Ağustos yeni kapı mitinginin bir tezahürü bir devamı şeklinde gözüküyor. O gün 7 Ağustosta vatan sevdası ile çarpan yüreklerin birleştiği bir olağanüstü tarihi bir büyüklükte miting gerçekleştirilmişti. Onda Ak Parti vardı, Milliyetçi Hareket Partisi vardı. Cumhuriyet Halk Partisi vardı. Ama maalesef Cumhuriyet Halk Partisi farklı ittifakların, Türkiye´nin bekası ile ilgili olumsuz gelişmeleri olumsuz projeleri beraberinde getirenlerle birlikte olan bir ittifakı gerçekleştirme ihtiyacı hissederek Cumhur ittifakından ayrılma ihtiyacı ile karşı karşıya kaldı.?

CUMHUR İTTİFAKININ EN YÜKSEK DERECEDE BAŞARIYA ULAŞMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Elitaş konuşmasında ?Ama hem AK Parti hem Milliyetçi Hareket Partisi 7 Ağustos ruhunu hala yaşatan ve sadece 31 Mart seçimleri ile bağlantılı değil bundan sonraki süreçte de Türkiye üzerinde oynanan, bölgemiz üzerinde oynana oyunları bertaraf etmek için var gücü ile gayret ediyor. İttifakı Türkiye´nin beka meselesi hallolana kadar devam ettireceği konusunda iki genel başkanın verdiği açık ve net beyanatlar var. Biz Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ın verdiği yol çizgisi ile verdiği talimatlar doğrultusunda Cumhur İttifakının en yüksek derecede başarıya ulaşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.

AMACIMIZ ONALTI ARTI BİR

Bilindiği gibi Sarıoğlan´da biz aday göstermedik. Biz orada MHP den Cumhur ittifak adayımızı destekliyoruz. Kayseri´de amacımız 16 artı bir i firesiz çıkartmak.  Vatandaşımızda çok olumlu bir teveccüh var. Bu da normal karşılanması gerekir.

31 Martta ülkenin bekasına benimde katkım olsun diyenlerin Cumhur ittifakını destekledikleri bir seçim olacak. Bu seçim sadece bir başkan seçimi değil, Cumhurbaşkanlığı sisteminin devamı ile Türkiye´nin bekasının önündeki engelleri kaldırmak için beka üzerinden heves yapanların heveslerini kursaklarında bırakmak için sandıktaki göstereceğimiz en önemli aktivite ve eylemlerden biridir diye tahmin ediyorum? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı