AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ TANER YILDIZ,

AK PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ TANER YILDIZ,

"YUNANLILAR´IN, FRANSIZLAR´IN YAKLAŞAMADIĞI BAŞKENTİ, İÇİMİZDEKİ HAİNLER 15 TEMMUZ´DA BOMBALADI" ...

Eğitim Bir Sen´in Divan Kurulu Toplantısı´na katılan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, "Kurtuluş Savaşında Yunanlıların bombalayamadığı, Fransızların yaklaşamadığı başkente içimizdeki hainler 15 Temmuz gecesi bomba attılar" dedi.
Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi Divan Kurulu toplantısına AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ve İsmail Emrah Karayel, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile birlikte Memur-Sen üyeleri katıldı.
Toplantıda konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, ?Türkiye 15 Temmuz´la beraber sıra dışı bir olayla karşı karşıya kalmıştır. Kurtuluş Savaşında Yunanlıların bombalayamadığı, Fransızların yaklaşamadığı başkente içimizdeki hainler 15 Temmuz gecesi bomba attılar.? dedi. 16 Nisan´da gerçekleşecek referandum hakkında konuşan Yıldız, ? Önümüzdeki 16 Nisan seçiminin Türkiye´nin istikbaline ve istiklaline katkı koyacak önemli bir yapı taşı olduğunu bilmemiz lazım. Önümüzde 30 günden daha az bir zaman kaldı. Biz, Türkiye´nin istiklalini sağlamak zorunda olanlar, vatandaşın oylarıyla seçilen iktidar partileridir. Anayasa değişikliği herhangi bir partinin tek başına meselesi değildir. Anayasa değişikliği, kendimizden daha çok sevdiğimiz çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak açısından yapılacak büyük katkıdır.? ifadelerini kullandı.
Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ise, ?Önümüzdeki 2 ay içerisinde sadece evet için ter akıtacağız. Bu kapsamda sahalara inerek 81 ili gezeceğiz? dedi. Yalçın, ?Biz bu sürecin dönemini en iyi anlayan kitleyiz. 82 model darbe anayasası 18 defa kozmotik değişiklik geçirdi ama darbe ruhunu bir türlü kenara bırakma fırsatı bulamadı. Şimdiki değişiklik ise en sistemli ve köklü değişiklik. Türkiye´deki istikrarsızlık zeminini yok edecek bir değişikliktir. Bu sebeple yollardayız, koşturuyoruz.? diye konuştu.

 


Haber Kaynak : İHA

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı