Ak Parti Milletvekili Nergis:

Ak Parti Milletvekili Nergis:

Kırmızı Et Üreticileri Birliği Mensuplarını Ağırladı ?

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, seçim bölgesi olan Kayseri´de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İl merkezi ve ilçelerde vatandaşlarla görüşen ve sorunlarını dinleyen Milletvekili Nergis, son olarak Kayseri Kırmızı Et Üreticileri Birlik Başkanı Mehmet Ökçe ve Yönetim Kurulu Üyelerini parti merkezinde ağırlayarak sıkıntı ve sorunlarını dinledi?

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, seçim bölgesi olan Kayseri´de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor? Milletvekili Nergis, son olarak Kayseri Kırmızı Et Üreticileri Birlik Başkanı Mehmet Ökçe ve Yönetim Kurulu Üyelerini Ercan Aras ile Selahattin Aras´ı Ak Parti il Başkanlığı´nda kabul ederek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Ziyarette çalışmalar hakkında bilgiler veren Mehmet Gökçe, bin 874 tane üyeleri olduklarını belirterek, sektörlerinin ekonomiye büyük destek verdiğini kaydetti? Gökçe ziyarette sektörün sorunlarına da dikkat çekerek destek istedi?
Ak Parti Kayseri Milletvekili ve TBMM Tarım Komisyonu üyesi olan Hülya Nergis Atçı ise ziyaretin ardında yaptığı değerlendirmede ?Ankara´nın gündeminden meclis çalışmalarından fırsat bulduğumuz zamanlarda Kayseri´ye geliyoruz. Kendi seçim bölgemize. Nöbetçi vekil uygulaması olsun olmasın burada sorunları diniliyoruz. Az önce Kırmızı Et Üreticileri Birlik Başkanı ve yöneticileri ile bir araya geldik. Sıkıntı ve sorunlarını dinledik. Ramazan vesilesiyle iftar programları yoğunlukta. Onlara katılıyoruz ve programlarımıza devam ediyoruz. Bayrama kadar çalışmalarımıza aynı tempo ile devam edeceğiz? ifadesini kullandı?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor