AK PARTİ´DEN ESDER´E ZİYARET

AK PARTİ´DEN ESDER´E ZİYARET

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ile AK Parti Kayseri Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç ve Kocasinan Yönetimi Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Derneği´ni ziyaret etti.

Esnafların sıkıntıları ve ekonomiyle ilgili görüşlerini belirten Milletvekili İsmail Tamer, anayasa referandumunda verilecek olan ?evet´ oyunun tüm ülke adına kurtuluş olacağını söyledi.
Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Kemal Erçalık da, ?Ülke olarak çok zor ve hassas bir dönemden geçiyoruz. 15 Temmuz darbe girişimiyle açığa çıkan iç ve dış düşmanların taarruzlarıyla ümmetin son kalesi olan Türkiye´nin nasıl bir kıskaca alınmak istendiği tüm milletimizin malumudur. Bu yüzden 16 Nisan´da yapılacak ve deyim yerindeyse bir milletin bekasının oylanacağı referandum; milli birlik ve beraberliğimize karşı yapılan her tür hamlenin boşa çıkarılmasına, kurgulanan senaryoların son bulmasına ve oynanan kirli oyunların bozulmasına vesile olacak tarihi bir fırsattır. Çünkü küresel güçler ve işbirlikçilerinin elinden milletin iradesine ipotek koyma gücü alınacaktır. Tarihi bir fırsattır; çünkü parlamentoyu zapt altına alıp kilitleyen ve iş yapamaz hale getiren vesayet odakları son bulacaktır. Tarihi bir fırsattır; çünkü Türkiye´yi istikrarsızlaştırmak, ekonomisini çökertmek, yargıyı, eğitimi, sosyal hayatı dizayn etmek isteyen bozguncular ortalıktan kaybolacaktır. ?Evet´ diyoruz; çünkü hainlerin ve şer ittifaklarına göz açtırmayan, devlet-millet işbirliğini taçlandıran, millet namına ve hayrına hizmet edecek vesayetten kurtulmuş, kendi bağımsızlığını kazanmış yeni bir Türkiye´ye ihtiyacımız var? diye konuştu.
Ziyaret iyi niyet temennilerinin ardından sona erdi.

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor