AK PARTİ İL BAŞKANI ŞABAN ÇOPUROĞLU:

AK PARTİ İL BAŞKANI ŞABAN ÇOPUROĞLU:

“SAĞLIK MUTLU BİR YAŞAMIN ANAHTARIDIR”

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Dünya Sağlık Örgütü’nün kuruluş yıl dönümü vesilesi ile yayımladığı mesajında salığın mutlu bir yaşamın anahtarı olduğuna vurgu yaparak “Kişisel sağlık tedbirlerimizin toplum sağlığını da korumaya yönelik olduğunun farkında olmak çok önemlidir” değerlendirmesinde  bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu Dünya Sağlık Örgütü’nün kuruluş yıl dönümü vesilesi ile yayımladığı mesajında salığın mutlu bir yaşamın anahtarı olduğuna vurgu yapıp, tüm vatandaşların ve fedakâr sağlık çalışanlarımızın ‘7 Nisan Dünya Sağlık Günü’nü kutlayarak şunları kaydetti. “Dünya Sağlık Örgütünün (WHO) kuruluş günü olan 7 Nisan 1948 tarihi münasebetiyle, 7 Nisan her yıl Dünya Sağlık Günü olarak kutlanmaktadır. Sağlıklı bir hayat, tüm bireylerin doğduğu andan itibaren kazandığı ve insan olmanın gereği bir haktır. Temel insan haklarının başında gelen  “sağlıklı yaşam hakkı”, ülkemizde de tüm vatandaşlarımıza eşit şartlarda ve kayıtsız şartsız sunulması için ciddi çalışmalar yürütülmektedir. Mutlu bir yaşamın anahtarı olan sağlığımızın korunması ve devamlılığı adına dünya çapında kutlanan bu önemli gün özellikle küresel pandemi krizinin yaşandığı günümüzde daha bir anlam kazanmıştır.  İnsan sağlığı ve toplum sağlığı ayrılmaz bir bütündür. Kişisel sağlık tedbirlerimizin toplum sağlığını da korumaya yönelik olduğunun farkında olmak çok önemlidir. Sağlık hizmetlerinin kesintisiz yürümesi adına bireylerin en önemli desteği kendi sağlıkları konusunda dikkatli olmasıdır. 

Son dönemde yaşanan bu zorlu süreç bizlere sağlığın önemini bir kez daha hatırlattı. Bu anlamlı gün vesileyle; tüm vatandaşların ve fedakâr sağlık çalışanlarımızın “7 Nisan Dünya Sağlık Günü” nü gönülden kutlarım.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler