Ak Parti İl Başkanı Üzüm’den yönetime katılma çağrısı

Ak Parti İl Başkanı Üzüm’den yönetime katılma çağrısı

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından yeni il yönetimini oluşturmak için kolları sıvadı. Başkan Üzüm bu kapsamda  ilimiz kamuoyuna çağrıda bulunup yeni oluşturulacak yönetimde yer almak isteyen herkesin Perşembe günü 17.00’ye kadar parti hizmet binasının 7.katına bizzat gelerek başvuru yapmalarını istedi. 

Kayseri İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen temayül ve mülakat sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Kayseri İl Başkanlığı görevine atanan Fatih Üzüm yaklaşan Mahalli İdareler Seçimi başta olmak üzere önümüzdeki süreçte Ak Parti saflarında mücadele verecek yeni il yönetimi oluşturacak yol arkadaşlarını belirlemek üzere hazırlıklara hız verdi. 

Bu kapsamda yeni yönetimde görev almak isteyen Ak Parti’ye gönül vermiş herkesi müracaat etmeye davet eden Başkan Üzüm şunları kaydetti  “Geçen hafta 5 tane birbirinden kıymetli arkadaşımızla beraber bizi Genel Merkeze çağırdılar. Burada yapılan mülakatlar ve temayül sonucunda 5 kıymetli isim Ankara’ya hareket ettik. Orada da yapılan görüşmeler sonucunda Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından önümüzde dönemde İl Başkanlığı görevi tarafımıza tevdi edildi. Diğer arkadaşlarımız hepsi de birbirinden kıymetli insanlardı ama görev bize tevdi edildi. Bundan sonrada bu görevin bilinciyle inşallah Kayseri’ye faydalı işler yapmak için çalışmalarımız devam edecek. İl Başkanlığı görevi tevdi edildikten sonra ilk yapılacak iş il yönetim kurulunun oluşturulması. Bizde bu konuda çalışmalarımıza başladık. Mevcut yönetimimizdeki tüm arkadaşlarımızla birebir görüşmeler yapıyoruz ve kendilerinin fikirlerini alıyoruz. Çünkü biz onlarla Ekim 2020’den beri yol yürüdük. O arkadaşlarımızın fikirleri bizler için önemli. Tabi ki yönetimimizde bizimle birlikte yer almak isteyen, bizimle birlikte çalışmak isteyen diğer tüm Kayseri'deki arkadaşlarımıza kıymetli hemşehrilerimize ihtiyacımız var. Bu konuda Perşembe günü akşam saat 17’ye kadar İl Yönetiminde yer almak isteyen tüm arkadaşlarımızın başvurularını parti binamızın 7’inci katında alacağız. Başvuru yapanlarla birebir görüşmeler gerçekleştireceğiz. Bu görüşmeler neticesinde de İnşallah herkesi kapsayan, Kayseri’ye hitap eden, vatandaşın derdiyle dertlenen güzel bir yönetim oluşturacağız” 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı