ALİ DAĞINA YÜZLERCE MEYVE AĞACI DİKİLDİ

ALİ DAĞINA YÜZLERCE MEYVE AĞACI DİKİLDİ

Kızılay Haftası etkinlikleri kapsamında Talas Belediyesi ve Türk Kızılayı Talas Şube Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlik ile Ali Dağı’na yüzlerce meyve fidanı dikildi.

Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın yanı sıra Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli, önceki başkanlardan Ayhan Uzandaç, İlçe Müftüsü Bünyamin Turgut, Kızılay Talas Şube Başkanı Ünal Yüksel, Talas Esnaf Odaları Başkanı Alaaddin Kayabaşı ile çok sayıda Kızılay gönüllüsünün katılımıyla düzenlenen etkinlik şenlik havasında geçti.  

Gönüllülerle birlikte çok sayıda meyve fidanını toprakla buluşturan Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, yaptığı konuşmada burada sıradan bir ağaç dikme etkinliği düzenlenmediğine vurgu yaparak, şunları kaydetti. “Bugün burada ağaç dikerek toprağımıza, vatanımıza, ülkemize sahip çıktığımızı, ülkemizin doğasına, iklimine değer verdiğimizi gösteriyoruz. Çok sayıda genç kardeşimi aramızda görüyorum. Yaşıtlarınız televizyon başında veya internette vakit geçirirken sizler geleceğe sahip çıkma adına buraya ağaç dikmeye gelmiş bulunuyorsunuz. Şehrimizin iklimine ve doğal yaşamına katkı sağlıyorsunuz. Hem sizleri hem de bu organizasyonu düzenleyen Kızılay Talas Şube Başkanlığını canı gönülden tebrik ediyorum”                                                         

Konuşmasında Kızılay Talas Şubesine yepyeni bir bina kazandıracaklarını da söyleyen Başkan Yalçın, hayırsever Halil Ünal tarafından yaptırılacak yeni binanın temelini yılbaşında atacaklarını sözlerine ekledi.                                                                                                              

Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez’de yaptığı konuşmada Kızılay’ın önemine vurgu yaparak, “Türk Kızılay’ını 153 yıl önce bizlere kazandıran değerli büyüklerimize teşekkür borçluyuz. Burada ağaç diken kardeşlerimize de teşekkür ediyorum. Bu ağaçların gölgesinden de meyvesinden de her türlü canlı yararlanacak” ifadesini kullandı.                                                                          

Kızılay Kayseri Şube Başkanı Cafer Beydilli ise  yaptığı kısa konuşmada Kızılay bayrağını hep birlikte daha yüksek noktalara çıkartmaya gayret edeceklerini ifade ederek, etkinliğe katılan gençlere şükranlarını sundu.                                            

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti