Anne Özhaseki Hakk´a Uğurlandı

Anne Özhaseki Hakk´a Uğurlandı

Cenaze Devletin Zirvesini Kayseri´ye Taşıdı ?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin önceki gün tedavi gördüğü hastanede 79 yaşında hayata veda eden annesi Şükran Özhaseki, cuma namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığındaki aile kabristanında Hakk´a uğurlandı? Cenaze devletin zirvesini Kayseri´ye taşırken Cumhurbaşkanı Erdoğan son birkaç ayda kısa aralıklarla üçüncü kez ilimize geldi?
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin önceki gün tedavi gördüğü hastanede 79 yaşında hayata veda eden annesi Şükran Özhaseki´nin cenazesi devletin zirvesini ilimize taşıdı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Yardımcıları Veysi Kaynak ile Tuğrul Türkeş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kalkınma Bakanı Lütfü Elvan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Fatih Şahin ile Öznur Çalık, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bazı AK Parti milletvekilleri ile merhum Özhaseki´nin ailesi, yakınları ve vatandaşlar iştirak etti.
Bakan Özhaseki ve aile üyeleri, Camii Kebir avlusunda cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı, cenaze namazının kılınacağı cami avlusuna gelişinde, bir esnaf mağazasına davet etti. Bir süre mağazada çalışanlarla sohbet eden Erdoğan, kabinedeki bazı bakanlarla camiye geçerek Özhaseki ailesine taziyede bulundu.
İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven tarafından kıldırılan cenaze namazında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki yan yana saf tuttu?
Namazın ardından şehir mezarlığındaki aile kabristanına nakledilen anne Özhaseki´nin tabutunun taşınmasına Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım´da eşlik ettiler.
Camiden çıkarılan cenaze, defnedilmek üzere şehir mezarlığındaki aile kabristanına götürülürken Bakan Özhaseki, vatandaşların taziyelerini kabul etti.
Böbrek yetmezliği şikayeti ile tedavi gördüğü hastanede 79 yaşında hayata gözlerini yuman üç çocuk annesi Şükran Özhaseki´nin cenazesi Asri Mezarlık olarak da tabir edilen Şehir Mezarlığı´nda dualarla toprağa verildi?
Öte yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Cuma namazını ilimizdeki Seyrani Camii´nde kıldığı, Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Vali Süleyman Kamçı´nın da kendisine eşlik ettiği öğrenildi?
HABER : C.ÜSTEN / S.ERDOĞAN


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor