DAVUTOĞLU  

DAVUTOĞLU  

KAYSERİ´DE CENAZEYE GELDİ

Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, bir  yakının cenazesine  iştirak etmek  ve bir  dizi  ziyaret gerçekleştirmek üzere  hava yolu  ile  ilimize geldi?  Eski  Başbakan  Davutoğlu´nu  Erkilet  Hava Alanı´nda  Vali  Süleyman  Kamçı ve  ilimiz protokol mensupları   karşıladı?

. Eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutuoğlu   Erkilet Havaalanı´nda Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, ilçe belediye başkanları, STK temsilcileri   ile kurum ve kuruluş temsilcileri ve Ak  Partililer karşıladı.

Erkilet  Hava  alanındaki  karşılamanın  Davutuoğlu ve beraberindekiler, Seyyid Burhaneddin Hz. Türbesi´ni ziyaret etmek üzere karayolu ile havaalanından ayrılarak  türbeye  geçtiler?.

Havaalanından Seyyid Burhaneddin Hazretlerinin türbesine gelen Ahmet Davutoğlu, Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Elitaş başta olmak üzere  beraberindeki  protokol mensupları ile  birlikte  dua etti.

Türbe çıkışında vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektiren Ahmet Davutoğlu, çay bahçesinde bir süre dinlendikten sonra cenaze namazının kılınacağı Talas ilçesine bağlı Kuruköprü Mahallesi´ne geçti.

Pollmark  Araştırma Şirketi´nin sahibi ve  bşr dönem  Davutoğlu´na  gayri remi  danışmanlık yapan   İbrahim Dalmış´ın 75 yaşında hayata gözlerini  yuman annesi  Ayşe Dalmış´ın  Kuruköprü Merkez Camii´nde kılınan  cenaze namazına  iştirak eden  eski  Başbakan  Ahmet Davutoğlu´na  Çevre  ve Şehircilik Bakanı  ve Kayseri Milletvekili  Mehmet Özhaseki,  Başbakan  eski  yardımcısı  Yalçın Akdoğan´da  katılarak eşlik ettiler? 

Cenaze  sonrası  Ak Parti  Kurmayları  ile bir  araya gelen  Davutoğlu  geç saatlerde   ilimizden  ayrıldı?.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”