Başkan Büyükkılıç’tan Altınoluk’a sosyal yaşam merkezi müjdesi

Başkan Büyükkılıç’tan Altınoluk’a sosyal yaşam merkezi müjdesi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gönül ve sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdükleri çalışmalar çerçevesinde Altınoluk’a çok amaçlı Sosyal Yaşam Merkezi’nin temelinin atılacağını söyledi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas ilçesi Mevlana Mahallesi ve İldem Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan Sosyal Yaşam Merkezleri projesinin yapımı tüm hızıyla devam ederken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bir mahalleye daha sosyal yaşam merkezi müjdesi verdi. Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Altınoluk Sosyal Yaşam Merkezi yapımı için 8 Kasım Çarşamba günü, saat 11’de Altınoluk Mahallesi Özgüven Sokak’ta temel atma töreni düzenleneceğini duyurdu.
Altınoluk sakinlerine ve Kayseri’ye şimdiden tesisin hayırlı olmasını temenni eden Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin 18’inci sosyal tesisinin İldem’e, 19’uncusunun Talas’a yapıldığını ve 20’nci tesisin de Altınoluk bölgesinde temelinin atılacağını söyledi.
Hem sosyal hem sportif hem de kültürel yönden hizmet verecek olan tesisi hayata geçirmeyi planladıklarını söyleyen Başkan Büyükkılıç, tesis içerisinde yüzme havuzundan, eğitim ve sosyal faaliyetlere hizmet edecek dersliklere, seminer salonundan, kütüphane ve kafeteryalara kadar çok amaçlı bir tesis olacağını vurguladı.
8 Kasım Çarşamba günü düzenlenecek temel atma törenine Kayserilileri davet eden Büyükkılıç, bu Sosyal Yaşam Merkezleri ile birlikte her türlü ihtiyaca cevap verecek çok amaçlı tesislerin bölge sakinlerine hizmet etmesinin hedeflendiğini belirtti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”