ASKON’DAN ŞİİRLİ VEDA

ASKON’DAN ŞİİRLİ VEDA

ERKAYA YIRIK’A ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kayseri şubesi Melikgazi Kaymakamı iken Elazığ Valisi olarak atanan Erkaya Yırık için veda mesajı yayınladı.

ASKON Kayseri Başkanı Ali Özcan, Erkaya Yırık için övgü dolu sözler dile getirdi. Özcan, “Anadolu Aslanları İşadamları Derneği’nin Kayseri şubesi kurulduğu tarihlerde göreve gelen ve bugüne kadar geçen süre zarfında kıymetli Melikgazi Kaymakamımız Erkaya Yırık Bey’in iletişim kanallarını her daim açık tutarak ve istişareyi gözeterek görevini ifa ettiğine şahit olduk. Uzlaşma kültürü içerisinde kurumlarımızda özgüveni aşılayan, adalet ve hakkaniyete riayet ederek davrandığını gördük. Görevini layıkıyla ve hakkıyla yaptı. Baki olan bu kubbede hoş bir sada bıraktı. Kemal Paşazade bir şiirinde ‘Altun ile mîzânda bir gelse dahi zeng /Sıkletde bir olmak ile kıymetde bir olmaz’ der. Yani terazide altınla aynı ağırlıkta gelen sarı bakır yahut bakır, kıymette de ona eşit olmaz; (çünkü) ağırlıkta aynı olmak, kıymette denk olmak değildir.Bu minvalde birçok kaymakam ve vali olsa da Erkaya Yırık Bey’in bizlerdeki yeri özel kalacaktır.” ifadelerini kullandı.

Ali Özcan, “Marifet iltifata tâbîdir. Ülkemize her şeyden önce vatan ve bayrak sevdasını gönüllerine nakşetmeye çalışan ve milli şuura sahip bireyler yetiştirme çabasında olan yöneticimize müteşekkiriz. Erkaya Yırık Bey’e yaptığı güzel hizmetler için teşekkür eder, yeni görevi olan Elazığ Valiliği sürecinde kendilerine başarılar ve hayırlı hizmetler dileriz.” dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”