ATAŞ, NAKLİYECİLER SİTESİ VE BÜNYAN´DA

ATAŞ, NAKLİYECİLER SİTESİ VE BÜNYAN´DA

VATANDAŞLARI DİNLEDİ

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Bünyan İlçesi´nin yanı sıra kent merkezinde de Nakliyeciler Sitesi´nde vatandaşlarla bir araya geldi. Yoğun ilgi gören Ataş, dert dinledi, projelerini anlattı. Vatandaşlar Ataş´a dert yandı ve ?Hep böyle halkın adamı olarak kal? dedi.  Ataş da, artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini belirterek, vatandaşa seslendi, ?Aynı deneyi yaparak başarı elde edilmez, değişim ve gelişim şart. Sandığa giderken 17 yıldır ellerindeki güce rağmen sorunları çözemeyenleri düşünün ve artık gereken cevabı verin? dedi.

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlçe ziyaretlerini sürdüren Ataş, Bünyan´da bir kez daha vatandaşlarla bir araya geldi.

İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği Ataş, çarşı-pazar ziyaretleri ile vatandaşları dinledi, hedeflerini anlattı. Ataş, aynı zamanda Nakliyeciler Sitesi´nde de sorunları dinledi.

Vatandaşlar Ataş´ı destekleyeceklerini ifade ederek, ?Değişme, hep böyle halkın adamı olarak kal. Yolun açık olsun? dedi. Ataş´ta kendisine bu yönde destek veren vatandaşlara teşekkür ederek, ?Ben içinizden gelen birisiyim ve her zaman da öyle kalacağım? diye konuştu.

Bünyan, Büyüktuzhisar ziyaretlerinde vatandaşların her geçen gün artan sorunlarla karşı karşıya bırakıldığını kaydeden Ataş, tarım ve havancılıkta gelinen noktasının da içler acısı olduğunu dile getirdi. Ataş, ?Bir şeylerin değişmesin istiyorsanız, eğer sizden birinin Büyükşehir´de görev yapmasını istiyorsanız yapacağınız şey belli. Orada sizden olan biri oturunca size nasıl bakar, işte bunu düşünün. Bu yüzden desteğinizi bekliyoruz. Hepiniz çiftçilikle uğraşıyorsunuz, daha önce kaç baş hayvanınız vardı, geliriniz neydi, şimdi ne durumda? İşte bütün bunları düşünün? dedi.

Ataş´ın konuşması sırasında bazı vatandaşlar da, Et ve Balık gibi önemli kurumların yok edilmesine tepki gösterdi.  Ataş ise sadece Et ve Balık kurumunun değil, diğer bazı önemli kurumlarında vatandaşın elinden alındığını anlattı. ?Üretim yapılan her yeri elimizden aldılar? diyen Ataş, ?Biz içinizden çıktı. Koyun da, dana da yaydık. Yonca da ekin de biçtik. Ne çektiğinizi, ne yaşadığınızı biliyoruz.  Elimizde avucumuzda bir şey bırakmadılar. Eğer Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu şehri kalkındırmak istiyorsa, bu işe ilçelerden başlayacak. Biz bu kapsamda ilçelerimize gereken değer vereceğiz. Çünkü devasa yetki ve bütçe var. Bu yetki ve bütçeyi herkese eşit kullanacağız. Adamına göre hizmet anlayışı bizimle son bulacak. Biz birilerinin değil, herkesin belediyesi olacağız? dedi.

Diğer yandan Millet İttifakı adayı Ataş´a, Bünyan ziyaretleri sırasında CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık´ın yanı sıra İYİ Parti ve CHP yöneticileri ile CHP Bünyan Belediye Başkan adayı Mustafa Navruz da eşlik etti.

Ataş, aynı zamanda çalışmalarına kent merkezinde de devam etti.  İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan adayı Hasan Sami Özvarinli, Belediye Meclis Üyesi adayı Kazım Yücel ile Kayseri Nakliyeciler Sitesindeki esnafları da ziyaret eden Ataş, ?Esnafımızın mağduriyetini gördük, sorunlarını dinledik. Söz verdik nakliyeci esnafımızın ve tüm esnaflarımızın yanında olan, destekleyen bir belediyeciliği hep beraber hayata geçireceğiz? diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı