ATAŞ´A YOĞUN İLGİ SÜRÜYOR

ATAŞ´A YOĞUN İLGİ SÜRÜYOR

ATAŞ: ?İNSANIMIZI MUTLU ETMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ?

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş, esnafı ziyaret ederek, hedeflerini anlattı. Eski Sanayide esnaflarla sohbet eden, vatandaşlarla görüşen Ataş, ?İnşallah sorunlarla boğuşan, gülmeye hasret vatandaşımızın yüzünü güldüreceğiz. İnsanımızı mutlu etmek için çalışacağız? dedi.

İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Milletvekili Dursun Ataş, çalışmalarını sürdürüyor. Toplumun farklı kesimleri ile bir araya gelen Ataş, ziyaretlerinde yoğun ilgi görüyor.

7´den 70´e her kesimin ilgi gösterdiği İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dursun Ataş da sorunları bildiğini ve çözüm için projelerin de hazır olduğunu ifade etti. Ataş, ?Bizim yola çıkış amacımız belli. Biz vatandaşımız iyi olsun diye mücadele ediyoruz. Bu kentte sadece birkaç ailenin mutlu olması, her taşın altından o birkaç ailenin çıkmasına artık yeter diyoruz. Kendi aralarında koltuk paylaşımı yapan ve oturunca da o koltuklardan kalkmayanlara artık yeter diyoruz. 17 yıldır her türlü gücü elinde bulundurmalarına rağmen vatandaşın dertlerine yıllardır çözüm bulamayanlara artık yeter diyoruz. Seçim dönemi ?mega projeler´ diye hava atan, ancak seçim bitince o projeleri unutturmaya çalışanlara artık yeter diyoruz. Biz yüksek katlı binalar, beton alanlar vaat etmiyoruz. Biz insanı mutlu, huzurlu bir kent ve adil hizmet vaat ediyoruz. Büyükşehir´in bütçesinin birilerine değil, herkese ulaşmasını istiyoruz. İlçelerimizi de kalkındırmak istiyoruz. İnşallah milletin desteği ile önce değişim, ardından gelişim olacak. Bu kapsamda vatandaşlarımızı ziyaret edip, sorunlarını dinliyoruz. Tüm vatandaşlarımızın yanında olacağız. Derdi olana derman bulmak için gayret göstereceğiz. Ziyaretlerimizde de projelerimizi, çözüm önerilerimizi anlatıyoruz. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum? şeklinde konuştu.

Ataş´a ziyaretlerinde İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Süleyman Bozkurt, Kocasinan Belediye Başkan adayı Hasan Sami Özvarinli ve Kocasinan Belediye Meclis Üyesi adayı Kazım Yücel de eşlik etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı