BAKAN ÖZHASEKİ:

BAKAN ÖZHASEKİ:

?KARAR SİZİN, MÜHÜR SİZDE? ...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki AK Parti tarafından düzenlenen Başbakan Binali Yıldırım´ın da katıldığı Kırşehir mitinginde vatandaşlara seslendi. Bakan Özhaseki 16 Nisan´da gerçekleştirilecek olan referandumu işaret ederek ?Şimdi sizler bir karar vereceksiniz ya Türkiye çağ atlayacak, büyüyecek, dinamik bir ülke olarak hayatını sonuna kadar devam ettirecek ya da Allah korusun yine vesayetçi yapının yer altı oyunları devam edecek. Karar sizin mühür sizde... İnşallah sizler vereceğiniz kararla Türkiye´nin önünü açacaksınız? değerlendirmesinde bulundu?
Kırşehir Cacabey meydanında Kırşehirlilere hitap eden Bakan Özhaseki, 16 Nisan referandumuna yönelik açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, önümüzdeki referandumun geride kalan seçimlere kıyasla büyük önem taşıdığını belirten Özhaseki, ?Bu bölgenin bakanı olarak buraya gelmişken size selam vermeden geçemeyeceğim. Yeni bir seçim arifesindeyiz bu seçim geçtiğimiz tüm seçimlerin anası mesabesinde. Elbette geçtiğimiz her bir seçimin bir anlamı vardı ama bu seçimin anlamı hepsinden daha büyük. Şimdi sizler bir karar vereceksiniz ya Türkiye çağ atlayacak, büyüyecek, dinamik bir ülke olarak hayatını sonuna kadar devam ettirecek ya da Allah korusun yine vesayetçi yapının yer altı oyunları devam edecek. Karar sizin mühür sizde... İnşallah sizler vereceğiniz kararla Türkiye´nin önünü açacaksınız? diye konuştu.
Türkiye´nin geçmişinde önemli dönüm noktaları yaşadığını da dile getiren Bakan Özhaseki, 1950 ve 2002 yıllarının Türkiye´nin geleceği açısından öneme sahip olduğunu vurguladı. Özhaseki şöyle konuştu: ?Değerli kardeşlerim, geçmişte yaşanmış, bir çok olaydan bizler ders alıyoruz. Tüm bunlara baktığımızda toplumun hayatında belirli dönüm noktaları vardır. Onlardan biri 1950 yılıdır diğeri de 2002 yılıdır. 1950´de bizler hepberaber hür seçimlere geçtik. Çok partili sistemle kendi irademizi yansıtarak seçimlere hep beraber gittik?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı