BAKAN ÖZHASEKİ

BAKAN ÖZHASEKİ

NEVŞEHİR BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ .

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Nevşehir Belediyesi´ni ziyaret etti? Bakan Özhaseki, ziyaret esnasında gazetecilerin Bakan Çavuşoğlu´nun uçağının iniş izninin iptal edilmesini sorması üzerine, 15 Temmuz darbe girişimini anımsatarak "Batı demokrasinin beşiği olarak kendini adlandırıyor, insan haklarının ve her türlü hukukun, eşitliğin, kendinde olduğunu, bunu yaşadığını durmadan iddia ediyor, işte o ülkeler; Türkiye´de yaşanan 15 Temmuz sonrası içlerinden gelerek, Türkiye´ye bakıp ´geçmiş olsun´ diyemediler." ifadelerini kullandı?
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Nevşehir Belediyesi´ni ziyaret etti? Bakan Özhaseki, ziyaret esnasında gazetecilerin Bakan Çavuşoğlu´nun uçağının iniş izninin iptal edilmesini sorması üzerine, 15 Temmuz darbe girişimini anımsatarak "Batı demokrasinin beşiği olarak kendini adlandırıyor, insan haklarının ve her türlü hukukun, eşitliğin, kendinde olduğunu, bunu yaşadığını durmadan iddia ediyor, işte o ülkeler; Türkiye´de yaşanan 15 Temmuz sonrası içlerinden gelerek, Türkiye´ye bakıp ´geçmiş olsun´ diyemediler." ifadelerini kullandı? Bakan Özhaseki sözlerini şöyle sürdürdü? "250 sivil vatandaş şehit olmuş, 2 bin 200 kişi yaralanmış, birileri darbe teşebbüsünde bulunmuş, ellerine silah almış masum insanları kurşunlamışlar. Fakat işte şimdiki Batı, o gün de ´geçmiş olsun´ diyemediği gibi nasıl oldu da bunu tutturamadılar diye garip bir duyguya kapıldılar. Biz bu iki yüzlü tavrı çok gördük. Şimdi de bugünlerde teröristleri desteklemeye devam ediyorlar. Hayırcı grupta kim varsa kapıları açıp onlarla beraber çalışmaya devam ediyorlar. Sicilli ne kadar militan varsa kapılarını sonuna kadar açıyorlar. Onlara karşı da biz tavır aldığımız zaman dönüp tuhaf bir şekilde bize ´niye gazeteci tutuklandı, acaba darbe yapanlara biraz kötü muamele var mı´ gibi garip garip insanı güldürecek sorular soruyorlar. Bu iki yüzlü tavrı biz unutmuyoruz, hiç de yadırgamıyoruz üstelik. Bu coğrafyada yaşamanın bir bedeli var, o da güçlü olmak. İnşallah biz güçlü olacağız. Onların tek anlayacağı dil bu."
Bakan Özhaseki, halk oylaması vesilesiyle Nevşehir´de bulunduğunu, anayasa değişikliğinin ne getirdiğini ne götürdüğünü insanlar doğru anlasınlar, bilgilensinler diye ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı? Bu konular gündeme ilk geldiğinde siyasi partilerin doğruları söyleyerek ne olduğunu izah etmekten ziyade, popülist yaklaşımlarla bazen de yanlış tavır ve propagandayla çok lüzumsuz şeyler söylediklerini, yalanlarında ısrar ettiklerini öne süren Özhaseki, konuşmasına şöyle devam etti:"Bu nedenle de toplumda algı biraz değişir. Bunu geçtiğimiz günlerde de yaşadık. Bu aslında Hitler´in çok meşhur bir propaganda bakanı vardır, ondan esinlenerek yapılan bilinçli aldatmaca metodudur. O şöyle söyler, ´Yalanı ne kadar çok söylerseniz, bunda ne kadar çok ısrar ederseniz toplumun bir kesimini kandırırsınız.´ İşte referandum hakkında da bir sürü yalanlar söylendi, ısrar edildi, toplumun da kafası karıştı. Bize düşen de doğruyu söylemek tek tek izah etmek, geleceği göstermek. Bu vesileyle de buradayız."


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı