BAKAN ÖZHASEKİ:

BAKAN ÖZHASEKİ:

?YATIRIMLAR İSTİKRARLI HÜKÜMETLER VARSA YAPILIYOR? ...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri´de ikamet eden Doğu ve Güneydoğulu iş adamlarıyla bir araya geldi.  Bakan Özhaseki, Doğu Anadolu ve Güneydoğu´da yaşananlara vurgu yaparak  "Batı aleminde özellikle bize karşı düşmanlık besleyen ülkelerin hepsi dişlerini açıkça gösterdi. İçerideki fitne ocaklarını ayaklandırdılar. Kendileri de düşmanlıklarını aşikar ettiler. Eskiden saklı yaparlardı, şimdi aşikar yapıyorlar. " diye konuştu.

Bir düğün salonunda gerçekleştirilen programın açılış konuşmasını yapan Kars, Ardahan, Iğdırlılar Dernek Başkanı Aytaç Kırmızıtaş: ?Doğulular olarak Kayserili kardeşlerimizle birbirimize sahip çıkarsak aşamayacağımız hiçbir engel kalmayacaktır? dedi ve ekledi:  ?16 Nisan kalleşlerin hainlerin bizi batının yalanlarıyla uyutmaya çalışanların arzuları suya düşecek, kendileri de kaçacak delik arayacaklardır. İnanıyoruz ki inşallah 17 Nisan sabahı bir başka daha güzel Türkiye´ ye başlayacağız. Ülkeyi bir diktatöre mi teslim edelim diyenler gerçekleri artık örtemeyecekler. Reisimizi, Saddam´a Kaddafi´ ye Esat´a benzetemeyecekler, bu milleti artık kandıramayacaklar. PKK, PYD, DAEŞ ve 15 Temmuz gecesini yaşatan FETÖ gibi terör örgütlerinin düzenlediği bugüne kadar bu ülkeye yapılan hainliklerin kahpeliklerin ve bizleri denize dökmek isteyenlerin cevabını 16 Nisan günü bu hain kahpelere sandığa gömdüğümüz vakit hakkın tokatını vuracağız. ?Teklif ettikleri sistemin istikrar getireceğini de savunan Özhaseki, "İstikrar olursa ekonomi düzlüğe çıkar. İstikrar sihirli bir sözcüktür. İstikrarlı hükümetler varsa emin olun yatırımlar yapılıyor. Sanayici, iş adamı yatırım yapıyor. Yurt dışından sıcak para geliyor, o zaman pasta genişliyor. Genişleyince hepimize iş alanları çıkıyor. İş çıkınca herkesin evine giren aş, ekmek artıyor. Eğer alan daralırsa yatırım yapılmazsa, küçülme olursa emin olun sofralarımızda ki ekmek azalır. O yüzden şimdi bizim teklif ettiğimiz sistem istikrar getirecek sistem." ifadelerini kullandı.

Bakan Özhaseki, Türkiye´nin büyüdüğü dönemlere dikkati çekerek, şunları söyledi:   "Geriye doğru baktığımızda Türkiye´nin büyüdüğü 3 önemli dönem var. Birincisi, Menderes dönemi, 1950 ve 1960 arası. Çalışmış gayret etmiş. Büyüme hızı Avrupa Birliği ortalamasının tam 2 misli, 4,6. İkincisi Özal dönemi, büyüme hızı Avrupa Birliği üyelerinin tam 2 misli. Üçüncüsü de AK Parti dönemi yine bizim büyüme hızımız Avrupa Birliği ülkelerinin tam iki misli. Geçen sene bile, FETÖ´cülerle harp olduğu, yurt dışında İŞİD´cilerin canına okuduğumuz ve PKK ile büyük bir savaş verdiğimiz halde bile büyüme hızımız Avrupa Birliği ülkelerinin tam iki misli, 2,9´du. Demek ki istikrarlı hükümetler olursa büyük projeler yapılıyor."


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı