BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ:

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ:

?MEDYA MENSUBU ARKADAŞLARIMA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM?

5. YEREL YÖNETİMLER SEMPOZYUM´DA?Belediyecilik ve halkla ilişkiler´ konusunda seminer veren Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç gerçekleştirdiği sunumda ?Özellikle çalışmaların, yatırımların ve hizmetlerin sunumunu 7 gün 24 saat takip ederek kamuoyu ile paylaşımı sağlayan değerli basın mensubu arkadaşlara teşekkür ediyorum? değerlendirmesinde bulundu?
Belediyelerde Halkla İlişkilerin önemi konusunda rekor oylarla seçilen bir belediye başkanı olarak tecrübelerini, yaşadıklarını ve uygulamaları paylaştığını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yapılan ve gerçekleştirilen yatırımları ve hizmetleri kamuoyu ile paylaşılmadığı sürece halka hesap verilebilirliğin tartışılacağını ve bu yönden basın mensuplarının bu iletişimi sağladığını kaydetti.
Belediye çalışmalarını basın yolu ile günlük olarak kamuoyu ile paylaşarak bir bakıma vatandaşlara verdikleri vergilerini hesabını verdiklerini ifade eden Melikgazi Belediye Başkanı Büyükkılıç ?Belediyelerde halkla ilişkiler çok önemlidir. Yapılan hizmet ve yatırım tam anlamı ile halkla paylaşmalı ve halka anlatmalıyız. Halkla anlatmak bir bakıma halka hesap vermektir. Çünkü belediyeler halkın adına, halktan toplanan vergiler ile yine halka hizmet verilmektedir. Yani hizmetin mali kaynağı yine halktır. Bunun hesabını bir bakıma hizmetleri anlatarak verebilirsiniz. Melikgazi Belediye Başkanı olarak 5. Yerel yönetimler seminerinde konuşmacı olarak davet edilmem bir tesadüf değil bir birikim ve tecrübenin ve paylaşmanın sonucudur. Bunda da basın mensupların büyük katkı ve desteği vardır. Bundan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum? değerlendirmesinde bulundu?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti