BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ

AK PARTİ MELİKGAZİ İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI´NDA ÇALIŞMALARINI ANLATTI?

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Ak Parti Melikgazi İlçe Danışma toplantısına iştirak ederek belediye çalışmaları ile ilgili bilgilendirme yaptı?

AK Parti Melikgazi İlçe Danışma Toplantısı´na, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ?ın yanı sıra önceki Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki ve Ekonomi eski Bakanı Mustafa Elitaş, Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, belediye meclis üyeleri ile ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,toplantıda yaptığı konuşmada belediye çalışmaları hakkında katılımcıları bilgilendirdi? Melikgazi Belediye çalışmaların artık örnek olduğunu ve birçok belediye tarafından uygulaması gerçekleştirilen yatırımlar diye referans alındığını belirten Başkan Büyükkılıç sözlerini şöyle sürdürdü? "Belediye olarak en verimli ve çalışma yapmamız gereken günlerdeyiz. Bölgelerin ihtiyaçlarına yönelik olarak, programlarımızı ve planlarımızı yapıyoruz. Rastgele yatırımlar, yapılar yapmak, (ben yaptım oldu, bitti) şeklinde konuşmak gibi bir lüksümüz yok. Hiç bir konuda (bu bizim işimiz değildir) demiyoruz. Her işe sahip çıkıyoruz. Eğitimde sınıflar 40 kişilik ise okul inşa ediyoruz. Eğitim yuvalarımız yeniliyor veya onarıyoruz. Halk ve çevre sağlığını önemsiyoruz. Çünkü yapılan tüm hizmetler insan ve toplum odaklıdır. Bu neden ile Semt sağlık ve Aile Merkezleri inşa ederek Sağlık Müdürlüğümüzün hizmetine sunuyoruz. Tarihi mekanları yenileyerek günümüz hizmetine sunuyoruz. Tarihi mekanlarımız şimdi kültür, sanat, bilim ve eğitim hizmetleri veriyor. Camilerimiz Belediyemize emanet, tüm camilerimizin bakım onarım ve temizliğini yapıyoruz. Park, bahçe, yol ve asfalt artık bizim için rutin çalışmalarımızdır. Şehrin her yerinde ve her an hizmet ve yatırımlarım yapıyoruz"

AK Partinin bir başarısı var ise bu teşkilatının özverili ve fedakar çalışmasının bir sonucudur, diyen Başkan Büyükkılıç, AK Parti İlçe yönetim kurulu üyelerine, gençlik kolları üyelerine ve özellikle Kadın Kolları Üyelerine Melikgazi Belediye çalışmalarına verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı