BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ´IN HAYVAN SEVGİSİNE ÖDÜL

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ´IN HAYVAN SEVGİSİNE ÖDÜL

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü´nde Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi tarafından Yılın Hayvanseveri seçildi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü´nde Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi tarafından Yılın Hayvanseveri seçildi. Başkan Büyükkılıç´a yılın hayvanseveri belgesi, beratı ve plaketi verildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hayvanların korunup kollanmasında gösterdiği özen nedeniyle ödüle layık görüldü. Başkan Memduh Büyükkılkıç, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü münasebetiyle Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi ve Veteriner Fakültesi Yönetim Kurulu kararıyla Yılın Hayvanseveri seçildi.

Başkan Büyükkılıç´a yılın hayvanseveri Belgesi, plaketi ve beratı verildi. Yılın Hayvanseveri Baratı´nda şu ifadelere yer verildi: ?Belediye Başkanlığı görevlerinin tüm zamanlarında Dünya Hayvan Hakları Evrensel Beyannamesi ilkelerine uygun olarak hayvanlara gösterdiği derin saygı, yakın ilgi ve büyük bir sevgi yanında onların da biz insanlar gibi yaşama hakkına, yaralandıklarında veya hasta olduklarında tedavi hakkına sahip oldukları inanç ve prensibiyle yıllardır sahipsiz hayvan veya sokak hayvanı olarak da tanımlanan hayvanları sahiplenilmesi, onların koordineli bir şekilde sağlık hizmetine ulaşmalarını sağlaması ve gereken tedaviyi almaları için her türlü desteği kesintisiz sağlaması dolayısıyla Veteriner Fakültesi Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yönetim Kurulu kararı ile 2019 Yılın Hayvanseveri Beratı verilmesi oybirliği ile kabul edilmiştir.? 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor