BAŞKAN ÇELİK´TEN YAKIN TAKİP

BAŞKAN ÇELİK´TEN YAKIN TAKİP

İNCESU´DA Kİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İnesu-Kızılören yolu ile ilçedeki mahalleleri birbirine bağlayan bazı yollarda yapılan çalışmaları yerinde gördü. Başkan Çelik, İncesu´daki yol çalışmaları için Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinin yaklaşık 5 milyon TL harcayacağını kaydetti.
Büyükşehir Belediyesi yaz sezonuyla birlikte asfalt ve yol çalışmalarına hız verdi. Sadece şehir merkezi değil ilçelerde de yoğun bir şekilde yapılan çalışmaları yakından takip eden Başkan Mustafa Çelik, İncesu ilçesindeki çalışmaları yerinde gördü.
İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Alİ Hasdal ile İncesu´ya giden Başkan Mustafa Çelik, İncesu-Kızılören arasındaki yolda yapılan asfalt çalışmalarını takip etti.
Büyükşehir Belediyesi´nin hem Fen Daire Başkanlığı hem de Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı eliyle yoğun bir şekilde yol çalışması yaptığını dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "İncesu-Kızılören yolu sıkıntılı bir yolumuzdu. İlçe belediyemizle birlikte yolun sıcak asfaltını yeniden yapıyoruz. Yolu bayramdan önce bitirmek için gayret gösteriyoruz" değerlendirmesinde bulundu?
İncesu´da sadece Kızılören yolunda çalışmalar olmadığını da ifade eden Başkan Çelik sözlerini şöyle sürdürdü: "İncesu-Kızılören yolunun yanı sıra Avşar Mahallesi ile Kızılören arasındaki yolun da asfaltlanmasına çalışıyoruz. Bu yolu da inşallah bayramdan önce bitirme gayretindeyiz. Bunların dışında Subaşı Mahallesi ile Şeyhşaban Mahalleleri arasındaki 10 kilometrelik yolda çalışmamız var. Daha önce Subaşı-Şeyhşaban arasındaki ulaşım İncesu üzerinden 22 kilometrelik yolla yapılıyordu. Şimdi biz 22 kilometrelik yolu 10 kilometreye indiriyoruz. Yolun ihalesini yaptık. İnşallah bayramdan sonra yapacağız. Bununla beraber Garipçe Mahallesi ile Üçkuyu Mahallesi arasındaki 8 kilometrelik yolu da 4,5 kilometreye düşürüyoruz. Bu iki yolumuz hem ulaşımdaki konforu artıracak hem de yakıttan tasarruf sağlayacak. Büyükşehir Belediyesi ile ilçeler uyum içinde ve birbirlerini tamamlayacak şekilde çalışıyorlar."
Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, yolda yaptığı incelemelerle birlikte asfalt aracına çıkarak yoldaki asfalt çalışmasını bizzat yaptı. İncesu´da dile getirdiği dört ayrı yolda yapılacak çalışmaların toplam maliyetinin 5 milyon TL´yi bulduğunu ifade eden Başkan Çelik, bunun 3 milyon TL´sinin Büyükşehir Belediyesince karşılanacağını kalan miktar kadar imalatın ise İncesu Belediyesi tarafından yapılacağını belirtti.
İncesu Belediye Başkanı Zekeriya Karayol da Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve ekibine vermiş oldukları destek nedeniyle teşekkür etti. Karayol, İncesu-Kızılören arasındaki 13 kilometrelik yolun Ramazan Bayramı´ndan önce bitirileceğini kaydetti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor