BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

BAŞKAN ÇOLAKBAYRAKDAR

KOCASİNAN´DA ÇOCUK OLMAK BİR BAŞKA GÜZEL ...

Sosyal sorumluluk projeleriyle dikkat çeken Kocasinan Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştirdiği çocuk şenlikleri tam 1 hafta sürdü. Belediye semt konaklarında gerçekleştirilen şenliklerin finali Kuşçu Marina´da yapıldı.
Vatan sevgisini, millet ve bayrak bilincini geleceğin teminatı olan çocuklara ve gençlere aktarmayı amaç edinen Kocasinan Belediyesi, bu kapsamda Mevlana Semt Konağı´nda başlattığı çocuk şenliği etkinliklerini Yeşil Mahalle, Ziya Gökalp, Mimarsinan ve Beyazşehir Semt Konaklarında devam ettirdi. Son gösteri ise Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı (ZİÇEV) öğrencileri ile Kuşçu Marina Tesislerinde yapıldı. Ziçev öğrencileri için özel hazırlanan sahnede minik yürekler doyasıya eğlenirken, aileleri de hoşça vakit geçirdi.
Milli ve manevi duyguların çocukların hayatında sağlamlaşması için birbirinden özel çalışmalara imza atan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ?Çocuklarımızı, gelenek ve göreneklerimizi yansıtan oyunlarla ve gösterilerle buluşturmak istedik. Bu sayede çocuklarımız hem eğlenmeyi, hem paylaşmayı hem de yardımlaşmanın ne kadar önemli bir olgu olduğunu görüyorlar. Biz onların geleceği için, yarınları için huzurlu ve mutlu olmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bir kez daha kutluyorum? ifadelerini kullandı.
Palyaço ve sihirbaz gösterileri ile doyasıya eğlenen çocuklar, Nasrettin Hoca, Keloğlan, Temel Reis, Kabasakal, Red Kit, Safinaz, Balkız ve anne oyunlarını da büyük bir keyifle izledi.
Etkinliğin sonunda Kocasinan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet Kasım Herdem, mutlulukları yüzlerine yansıyan özel çocuklara Kocasinan Belediyesi´nin ?Sinan ve Sinem´ çizgi karakterinden oluşan yapboz hediye etti. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından program sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Çölyaklılara 7 yılda 6 bin 134 çölyak paketi dağıttı

“Milli takıma en fazla sporcu gönderen kulübüz”

Kayseri Model Fabrika genç mühendislere eğitim verecek

Başkan Büyükkılıç; kuraya hak kazananların tamamına arılı kovan verdi

KAYMEK'in "tatil şenliği" rüzgarı Pınarbaşı'nda devam etti

Talas Meclisinde 18 madde görüşüldü

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler