BAŞKAN HİÇYILMAZ´DAN ŞEHİT VE GAZİLER HAFTASI MESAJI

BAŞKAN HİÇYILMAZ´DAN ŞEHİT VE GAZİLER HAFTASI MESAJI

Hiçyılmaz, ?Bu vatan Şehit ve Gazilerimizin Bize Emanetidir?

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Şehit ve Gaziler Haftası nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı. Hiçyılmaz, ?Kurtuluş Savaşı´nda, Çanakkale´de bedeller ödenerek kazanılan ve 15 Temmuz´da hainlere karşı korunan bu vatan, şehit ve gazilerimizin bize emanetidir? dedi.

Hiçyılmaz, ?Tarihin her döneminde tüm zorluklara karşı hür yaşamayı, bağımsızlık ve istiklalini canı pahasına korumayı ilke edinen asil milletimiz, bu uğurda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı saymıştır. Bugün de milletimizin huzur ve güvenliğinin temini için canını ve bedenlerinin bir parçasını bu topraklara feda eden şehit ve gazilerimiz bulunmaktadır. Milletimiz şehitlerini, şehitlerinin emanetlerini ve gazilerimizi daima başının üzerinde tutmaktadır? diye konuştu.

Hiçyılmaz, ?Vatan ve bayrak sevgisi gibi değerleri her şeyden üstün tutarak düşmana karşı gözlerini kırpmadan mücadele veren kahraman gazilerimiz, geçmişte olduğu gibi gelecekte de minnet ve şerefle anılacak, her daim en üstün payelere layık görülecektir. Birlik ve beraberliğimizin, millet olma bilincimizin temelleri aziz şehitlerimizle birlikte gazilerimiz tarafından atılmıştır. Birliğimizi koruma kararlılığımızda, barış ve kardeşlik içerisinde bir yaşam sürme gayretimizde de yine şehit ve gazilerimizin payı büyüktür? ifadelerini kullandı.

Hiçyılmaz ?Gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin yakınlarının milletimize en kıymetli emanetler olduğu inancıyla, yanlarında olduğumuzu bir kez ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, ailelerine sağlık ve mutluluklar diliyorum? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor