BAŞKAN PALANCIOĞLU EĞİTİM-BİR SEN

BAŞKAN PALANCIOĞLU EĞİTİM-BİR SEN

ÜYELERİYLE BULUŞTU

Talas Belediyesi, Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, EĞİTİM-BİR-SEN tarafından düzenlenen ?Geleneksel Kariyer Günleri?ne katılarak sendika üyelerine Talas´ta yapılan hizmetleri ve hayata geçireceği projeleri aktardı.

Yaptığı sunumla 3.5 yıl içerisinde Talas´a yapılan hizmetleri anlatan Başkan Palancıoğlu, ?Biz Talas Belediyesi olarak Talaslı vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Göreve geldiğim günden beri birçok yatırımı hayata geçirdik. Vatandaşlarımızın mutluluğu ve refahı için çalışıyoruz. 3.5 yıl içerisinde Talas´a 6 okul yaptırdık. Bunlarda 4 tanesi Kayseri´nin en lüks okulları. Büyükşehir Belediyemiz ve hayırseverimizle ilkokul ve anaokulu şeklinde yeni bir proje daha yapıyoruz. Yeni imar revizyonunda 13 yeni okul alanı çıkarttık. Aynı zamanda da 4 yeni okulun yapılması için yatırım planına aldırdık. 2 tane sağlık ocağını geçtiğimiz yıllarda Talas´a kazandırdık. Bununla birlikte 2017 yılında eski iki sağlık ocağını yeni baştan restore ederek hizmete sunmuş olduk. Dolayısıyla bu sağlık ocaklarımızda yenilenen formatıyla yepyeni bir sağlık ocağı formatına geldi. 2017 yılında 2 yeni sağlık ocağının temelini attık. 2018 yılı Haziran ayında açılışını yapacağız. Sağlık ocağıyla ilgili tüm ihtiyaç karşılanmış olacak. Aynı zamanda bir tane 112 Acil Servis açmıştık.? dedi.

Belediyenin asli görevleri olmadığı halde birçok ihtiyacı da Talas Belediyesi olarak giderdiklerini vurgulayan Başkan Mustafa Palancıoğlu şunları kaydetti:

?Talas´a birçok cami kazandırdık. 8 camimizi bitirdik, 6´sının açılışını yaptık.  Görev süremiz sonunda da bu sayıyı 11´e çıkaracağız. Yaptığımız işlerin çoğu belediyemizin asli görevi olmamasına rağmen biz bunu görev bilip birçok ihtiyacı giderdik. Parklardaki oyun gruplarını yeniliyoruz. 2018´de 21 yeni park yapacağız inşallah. Bütün Talas´ın imarını revize ettik. Yeşil alan miktarını iki katına çıkarttık. Belediyemize ait konut ve işyeri alanlarını kaldırarak yerine okul, park gibi ihtiyaca yönelik işler yaptık. Kentsel dönüşüm bekleyen yerlerin çoğunu çözdük, bu yıldan itibaren Talas´taki eski yapı stoğu yenilenmiş olacak. Bu Talas´a yapmış olduğumuz en faydalı iş diye düşünüyorum.?

Programın sonunda EĞİTİM-BİR-SEN Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan, eğitime destekleri için Başkan Mustafa Palancıoğlu´na plaket takdim etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar