Başkan Büyükkılıç gençlerle buluştu

Başkan Büyükkılıç gençlerle buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile birlikte Talas Gençlik Merkezi’ni ziyaret edip, gençlerle buluştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Vali Gökmen Çiçek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve il protokolü Talas ilçesinde Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı, spordan bilime, kültür sanattan teknolojiye kadar birçok alanda faaliyet gösteren Talas Gençlik Merkezi’ni ziyaret etti.

Oyun ve spor aktivite alanlarını gezen heyet, milli sporcuların mini gösterilerini ilgiyle izlerken, bağlama çalarak Gesi Bağları türküsünü söyleyen gençlere de eşlik etti.

Deneyap teknoloji atölyelerini ve kadınların el emeği göz nuru eserlerini de dikkatle inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Özhaseki ve Çiçek’in yer aldığı heyet, yetkililerden de yapılan çalışmalar ve verilen eğitimler ile ilgili bilgiler aldı.

Başkan Büyükkılıç ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede  gençlerin her zaman yanında yer aldıklarını belirterek şunları kaydetti “Gençlerimiz bizim her şeyimiz. Kayseri’de gençlerimizin her anlamda gelişimine katkı sağlayan önemli merkezlerimizden biri olan Talas Gençlik Merkezi’ni ziyaret ettik. Gençlerimizle çok keyifli vakit geçirdik. Rabbim hepsinin yolunu ve bahtını açık eylesin”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti