BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ  ÖZVATAN’DA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ  ÖZVATAN’DA

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ilçe ziyaretlerine Özvatan ile devam ederek, muhtarlar ile toplantı yaptı, vatandaşların taleplerini dinledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  ilçelerde yapılanları ve yapılacakları değerlendirdiği ilçe ziyaretlerine Özvatan ile devam etti. Hizmetlerin sadece merkezde değil kırsalda da sürdürülmesi için gayret eden Büyükkılıç, ilçe sakinlerinin sıcak ilgisi ile karşılandı. Başkan Büyükkılıç’a Özvatan ziyaretinde, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy, Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Yücel, Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Duran Safrantı da eşlik etti.

Başkan Büyükkılıç, muhtarlar toplantısında konuşmasına, Türkiye’nin verdiği üç şehidi rahmetle anarak başladı. Konuşmasında, tecrübeli, uyumlu, mücadelesini sadece ilçeyi daha iyi yere, noktalara taşımak olarak nitelediği Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir’e teşekkür ederek, Özvatan’a ne gerekiyorsa yapma yönünde gayret gösterdiklerini ifade etti.          

Büyükkılıç, Cumhur İttifakı’nın bereketinin yaşandığı Özvatan’da birlik mesajı vererek tel tek muhtarın talep ve düşüncelerini dinledi.                                                                

Özvatan Belediye Başkanı Halit Demir, Başkan Büyükkılıç’ın vatandaşların ayağına kadar giderek onların ihtiyaçlarını taleplerini dinlemesi durumunu ‘alışılabilmiş bir olay değil’ şeklinde niteleyerek şunları kaydetti. “Alışılabilmiş bir olay değil. Son yıllarda vatandaşların ayağına vararaktan mevcut yerleşim yerinde, ilçelerinde bir sıkıntınız var mı, bir probleminiz var mı, ihtiyacınız var mı, ne yapabiliriz, ne yapmışız gibi değerlendirmelerin yapıldığı bu toplantılardan dolayı şahsım ve Özvatanlı hemşehrilerimiz adına tekrar teşekkürlerimi, minnetlerimi sunmak istiyorum”                                                                                                    

Başkan Büyükkılıç, ziyaretinde, vatandaşlarla sohbet etti, sorunlarını, beklentilerini dinledi, gençlerle fotoğraf çektirdi.                                                                                      Özvatan’da AK Parti İlçe Teşkilatı’nı da ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı  “Teşkilatlarımızla bir aradayız. Dostlarımız da görüyorlar. Sizi mahcup edecek hiçbir sözümüz, davranışımız, halimiz yok. Herkes memnun. Biz daha fazlasının yapılması gerektiği kanaati ile 2022’de neler yapılmalı, yapılanları tamam anladık, 2022’de neler eksiğimiz onları tespit etmek için kapı kapı geziyoruz.”         

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı