Başkan Büyükkılıç, Türkiye Finallerine Gidecek Sporcularla Buluştu

Başkan Büyükkılıç, Türkiye Finallerine Gidecek Sporcularla Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Yarı Final Müsabakalarında birinci olarak 15-18 Ağustos 2023 tarihleri arasında Aydın’da düzenlenecek olan Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanan sporcularla buluştu.
Talas Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Nevşehir’de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Yarı Final Müsabakalarında birinci olarak 15 -18 Ağustos 2023 tarihleri arasında Aydın’da düzenlenecek olan Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanan sporcularla bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, başarılarından dolayı sporcuları tebrik ederek, “Cumhurbaşkanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza böyle fırsatları siz gençlere verdikleri için teşekkür ediyorum. Kayseri’mizde Gençlik, Spor İl Müdürlüğü’müzün değişik sahalarda yapmış olduğu çalışmalar ile bizler de gurur duyuyoruz, keyif alıyoruz. Başarılarınızın devamını diliyor, birincilikler Kayseri’mize yakışır diyoruz” diye konuştu. Sporcularla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Büyükkılıç, takımla birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.
Talas Gençlik Merkezi ziyaretinde Başkan Büyükkılıç’a, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ile Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın eşlik etti.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’