Başkan Büyükkılıç:“Bugün sizin gününüz”

Başkan Büyükkılıç:“Bugün sizin gününüz”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis ve ilimiz kadınlarıyla, KAYMEK tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel hazırlanan ‘Kâğıt Boyut Sanat Rölyef Sergisi’nin açılışını yaptı.

Büyükşehir Belediyesi girişindeki fuaye alanında gerçekleşen sergi açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç ve eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin ve il yönetimi, Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Aygül Aykut, kadın daire müdürleri, personelleri katıldı. Kadınlara özel hazırlanan videonun izletilmesinin ardından dualar eşliğinde 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel KAYMEK tarafından hazırlanan ‘Kâğıt Boyut Sanat Rölyef Sergisi’nin açılış kurdelası kesildi.                                                                                           

Başkan Büyükkılıç törende yaptığı konuşmada sergi alanını dolduran kadınlara  “Bugün sizin gününüz, Dünya Kadınlar Günü ama bizim kültürümüzde bir güne sizleri sığdırmak değil, her gün sizleri anmak, sizlere dua etmek, gerçekten başımızın tacı olduğunuz anlayış içerisinde sizlerin yanında olmak bizim olmazsa olmazımızdır” dedi ve ekledi “Sağ olsun KAYMEK ekibimiz, bu manada sergi vesilesiyle hem Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayalım demiş, hem de Kayseri Büyükşehir Belediyesi hanım kardeşleri çalışanlarımıza da izin verelim demişler. Öğleden sonra ailenizle, çocuklarınızla bugünü geçirmenizi sağlamak amacıyla fırsat vermiş olduk. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum”                                                                                 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü