Başkan Büyükkılıç'tan Felahiyelilere Teşekkür

Başkan Büyükkılıç

 

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun’u ziyaret ederek, ilçede yapılacak yatırımları değerlendirirken, ayrıca Felahiyeli vatandaşlara her zaman olduğu gibi deprem bölgesine de gereken desteği gösterdiği için teşekkür etti.

 

İlçe ziyaretleri çerçevesinde Felahiye’ye giden Başkan Büyükkılıç, Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun’u makamında ziyaret etti. Başkan Büyükkılıç, burada yaptığı açıklamada, şunları söyledi: “Şahsınızda ilk saatten beri imkânlarını seferber eden hemşehrilerimiz olarak Felahiyeli canlarımıza, dostlarımıza minnet duyuyor, teşekkür ediyoruz, geçmiş olsun” dedi. Sürecin devam ettiğini, birlik, beraberlik içerisinde yaraları sarma dönemi olduğunu vurgulayan Büyükkılıç, “Büyükşehirimiz, 16 ilçe belediyemiz, altyapı kuruluşlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve valimiz ile hep beraber el ele vermek suretiyle hemen yanı başımızdaki Kahramanmaraş’ımız başta olmak üzere tüm illerimize imkânlarımızı seferber ederek, onların elinden tutmak, yanında yer almak için çalışmalar yürüttük.”

Felahiye Belediye Başkanı Vural Coşkun da Büyükkılıç’a ‘iyi ki varsınız’ diyerek, “Bu yoğun program dâhilinde, depremin yaralarını her an her zaman sarmaya çalıştığımız yoğun gündeminizde bize zaman ayırıp, ilçemizi ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederim. Büyükşehir itfaiyesiyle, elektriğiyle, KASKİ’siyle tüm ekibinizle birlikte, ilçelerle birlik, beraberlik içerisinde yaptığınız hizmetlere teşekkür ediyorum, elinize, emeğinize sağlık, iyi ki varsınız başkanım” ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Çolakbayrakdar, şükür sofrasında vatandaşlarla buluştu

Başkan Yalçın'a Örencik'te büyük ilgi

Hobim Arıcılık Projesi'nde kuralar yarın çekiliyor

Yeşilay Bisiklet Tur'u yoğun katılımla gerçekleşti

Projeler, Melikgazi Belediyesi'nde jüri karşısına çıktı

Kızılay'dan öğrencilere destek devam ediyor

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret