Başkan Büyükkılıç'tan temel atma töreninde miniklere "Kayserispor" sürprizi

Başkan Büyükkılıç

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Altınoluk Sosyal Yaşam Merkezi Temel Atma Töreni’ne Mondihome Kayserispor başkanı ve futbolcularını da davet etti. Tören adeta tribün havasında gerçekleşirken, çocuk ve gençlerin coşkusu görülmeye değerdi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan ve içerisinde muhteşem fonksiyonların yer alacağı Altınoluk Sosyal Yaşam Merkezi Temel Atma Töreni’ne Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın daveti üzerine Mondihome Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Kayserispor futbolcuları Ali Karimi, Bilal Bayazit de katıldı. Ellerinde Türk Bayrakları ile birlikte Kayserispor heyetini coşkuyla karşılayan çocuk ve gençlere Başkan Büyükkılıç tarafından sarı kırmızılı forma hediye edildi. Formaları giyen gençlerin coşkusu görülmeye değerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Kayserispor’umuza başarılar diliyoruz. Kayserispor’umuzu temsilen aramızdalar, Kayserispor bizim her zaman olduğu gibi gururumuzdur. Bu yapmış olduğumuz sosyal tesiste de inşallah geleceğin sporcuları yetişecek. Şehrine, takımına sahip çıkma duygusu aşılanacak” diye konuştu.
Kayserispor’un başarılı kalecisi Bilal Bayazit ise “Buraya gelen herkesin ayağına sağlık, belediye başkanımıza çok teşekkür ediyorum” derken, Kayserispor futbolcuları Ali Karimi de buraya gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, her zaman kendilerinin yanında olan Başkan Büyükkılıç’a teşekkür ettiler.
Çocukların, ‘Başkanımız çok yaşa’, ‘Her zaman her yerde Kapalı Kale’ ve ‘En büyük Kayserispor’ sloganları attığı tören adeta tribün havasında gerçekleşti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”